- 18 Ocak 2009
- 2.507
- 19
-
- Konu Sahibi Zeynep28 maras
benim oğlan da dün gece ağayarak uyandı. baya ağladı sanki biyeri acıyor gibiydi. elini ağzına sokuyordu. sanırım diş çıkarıcak. iştahı yok. zaten hiç olmadı. elimi ağzına soktum eskiden dümdüzdü şimdi diş yerleri yarık gibi geliyor elime ama belki de ben yanılıyorumdur.
altunhan canım diş çıkarırken iştahsız oluyorlar yapacak birşey yok üzülme ege de on gündür falan doğru dürüst birşey yemiyor 2 diş çıkardı ama geceleri yarım satte bir uyanıyor acısından yoğurdu falan ağzına sürüdürmüyor artık önceleri babymixin kutusunu bitirirdi şimdi iki kaşık zorla kilo kaybediyorlar malesef umarım kolay çıkarırlar
canım aynı benim oğlan benmkide çıkarıyo çay kaşıgına geliyo sesi ama bende sabır tükendi valla ne uyku uyuyo nede duruyo devamlı mızmız durmuyo valla diş çıakrırken zor olur derlerdi dide inanmazdım her geçen gün bakmak dahada zor oluyo allah yardımcımcız olsun hepimizin
benim oğlumda diş çıkarıo 2 tane birden bizim yemek problemimiz yok ama uykuda zorlanıyoruz gece 3 den aşağı uyumuyo ağlıo ayağımda salıyım diyorum onada alışıcak die korkuyorum allah hepimize yardım etsin sabır versin
ek gıdalara alışamadan bide üzerine diş gelirse yandın sen canım...alışsaydı bari yemeğe sonra çıkarsaydı..
yağmur hangi ialcı aldın canım ismini sölee bizde kurtulak şu acıdan
ay evet ya. zaten bişey yemiyo iştahı hepten giderse poku yerim.