bebişleri diş çıkaran anneler bi bakın ne olur

Zeynep28 maras

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2009
2.507
19
kızlar yaa kafayı yicem...gamze hiç bişey yemiyo..diş çıkarıcak küçük bi beyazlık vardı bikaç haftadan beri şimdi ise ucu görünüyor azcık..elimede gelmeye başladı ama o günden beri gamze ne uyku uyuyo ne doğru düzgün bişey yiyiyo...
yoğurt ve meyveyi ağzına sürmüyo artık..o çok sevdiği muhallebiyi bile bi kaç kaşık yiyiyo..
önceden ne yapsam püreler karışımlar vs yerdi hepsini bitirmesede şimdi ise yok emmek istiyo süt yetmeyincede yıkıyo ortalığı bütün gün mız mız ne yapıcam şaşırdım...bir hafta sonra 8 aylık olacak ama kilosuna baktırmaya korkuyorum artık..
sizinkilerde böyle mi oldu diş çıkarırken siz neler yaptınız ne zaman geçicek bunlar yaaa...

benim oğlan da dün gece ağayarak uyandı. baya ağladı sanki biyeri acıyor gibiydi. elini ağzına sokuyordu. sanırım diş çıkarıcak. iştahı yok. zaten hiç olmadı. elimi ağzına soktum eskiden dümdüzdü şimdi diş yerleri yarık gibi geliyor elime ama belki de ben yanılıyorumdur.

altunhan canım diş çıkarırken iştahsız oluyorlar yapacak birşey yok üzülme ege de on gündür falan doğru dürüst birşey yemiyor 2 diş çıkardı ama geceleri yarım satte bir uyanıyor acısından yoğurdu falan ağzına sürüdürmüyor artık önceleri babymixin kutusunu bitirirdi şimdi iki kaşık zorla kilo kaybediyorlar malesef umarım kolay çıkarırlar

canım aynı benim oğlan benmkide çıkarıyo çay kaşıgına geliyo sesi ama bende sabır tükendi valla ne uyku uyuyo nede duruyo devamlı mızmız durmuyo valla diş çıakrırken zor olur derlerdi dide inanmazdım her geçen gün bakmak dahada zor oluyo allah yardımcımcız olsun hepimizin

benim oğlumda diş çıkarıo 2 tane birden bizim yemek problemimiz yok ama uykuda zorlanıyoruz gece 3 den aşağı uyumuyo ağlıo ayağımda salıyım diyorum onada alışıcak die korkuyorum allah hepimize yardım etsin sabır versin

benim oğlan da dün gece ağayarak uyandı. baya ağladı sanki biyeri acıyor gibiydi. elini ağzına sokuyordu. sanırım diş çıkarıcak. iştahı yok. zaten hiç olmadı. elimi ağzına soktum eskiden dümdüzdü şimdi diş yerleri yarık gibi geliyor elime ama belki de ben yanılıyorumdur.

ek gıdalara alışamadan bide üzerine diş gelirse yandın sen canım...alışsaydı bari yemeğe sonra çıkarsaydı..

altunhan canım diş çıkarırken iştahsız oluyorlar yapacak birşey yok üzülme ege de on gündür falan doğru dürüst birşey yemiyor 2 diş çıkardı ama geceleri yarım satte bir uyanıyor acısından yoğurdu falan ağzına sürüdürmüyor artık önceleri babymixin kutusunu bitirirdi şimdi iki kaşık zorla kilo kaybediyorlar malesef umarım kolay çıkarırlar

ya demek 2diş çıkardı ama huysuzluğu hala devam ayy yandım ben valla...bu yoğurt düşmanlığı ne oluyo anlamadım ama...benimkide öyle yoğurdu gördüğünde ağlıyo yemicem diye..

canım aynı benim oğlan benmkide çıkarıyo çay kaşıgına geliyo sesi ama bende sabır tükendi valla ne uyku uyuyo nede duruyo devamlı mızmız durmuyo valla diş çıakrırken zor olur derlerdi dide inanmazdım her geçen gün bakmak dahada zor oluyo allah yardımcımcız olsun hepimizin

aynen canım yaaa en zor dönemleri bu olsa gerek..

Benim oglumda gecen hafta alt damaktan iki disini bir gün arayla cikardi. Cok huysuz ve mizmizdi kucaktan inmiyor uyumuyor yemiyor icmiyordu atesimizde cikinca doktora gidip fitil aldik agri kesici ates düsürücü ama ates düsürmekten baska ise yaramadi. Eczaneden bi ilac aldim ve oglum aninda düzeldi diyebilirim. 2 gün cektik biz keske önceden gitseymisim eczaneye.
Allah hepimize kolaylik,cocuklarimizada saglik versin.

arkadaşlar çıkan dişler huzursuzluk yapmaz huzursuzlukları buna bağlamayın yemek istemiyorlarsa verdiğiniz besinleri değiştirin uyumuyorlarsa gündüz yorun onları ve gündüz uykularını ökısa tutun

canım bize dr dentinox verdi çok huysuzluk yaparsa dişetlerine sürersiniz ama sürekli kullanmayın diyerek

çınar çok huzursuz olduğunda mercimek tanesi kadar sıkıp dişetlerine sürüyoruz bir süre sonra sakinleşiyor

X