Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
panik yapan bir benim sanırım.
yavaş yavaş bende alıştırmalıyım oğlumu.
ayakkabı mı?
ben oğluma uygun ayakkabı çok aradım ama bulamadım.
son çarem burda orion alışveriş merkezi var oraya bakıcam.
umarım bulurum.
bugün airport avm ye gittik Ecrine kısakollu penye ve şort tulumu vardı onu giydirdim avm de emzirme odasındayken bir anne bebek ve anneanne geldiler kaç aylık diye sordular 2 aylık deyince ooo bu kadar erken böyle giydirilir mi çok erken onun için daha üşür vs. die dırdır ettiler acaba dedim gerçekten üşüyor mudur valla psikolojim bozuldu anındabenneyaptımki penye battaniyeyi almadım üstünden zaten çok huysuzlandı bişeycik alamadan geri döndük:gitme:
canım ayakkabı derken yumuşak olanlar var ya onlardan giydiriyorum,onlar aylık olarak satılıyor zaten numaraları yok.3-6 aylık olanlarından aldım ben yeni.
Ay aynen ben de sinir oluyorum,yolda birisi birşey deyince,bana da dün otobüste kızım kucağımdaydı,hava da çok sıcak,çocuk terledi doğal olarak,bir kadn dedi,ayy bu çok terlemiş,bir de üstü çok giyinik de değil,kolsuz elbise vardı üstünde,napacaz yani dedim içimden.ha bir de diyor ki nefes alabiliyor mu,yüzü gömülmüş gibii.oysa ki çocuğun yüzü açıktaydı,ama güneş gelmesi die şapka koydum,kadın da çocuğun suratını ağzını başka yerde sanmış.
herkez kendi doğrularıyla yaşar hayatını.
ama bunu bilmeyenlerde var canım.lmaz:
bende anne olduktan sonra bana akıl veren çok oldu,halada oluyor.
cvp.bile vermiyorum bozulup susuyorlar.kaydirigubbakcemile3
ben anneyim annelik içgüdüsü var bikeremmm.
ayrıca doğruyu da yanlış yaparak öğrenicez.
bu bebek benim ve onun için herşeyin doğrusunu ben bilirim.klava: