• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi bebişlere buğday çorbası

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

tuanam__

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2009
202
0
96
K.K.T.C.
bebişine buğdayla çorba yapan varmı aranızda??vitaminli olduğunu duydum ama denemeye cesaret edemedim

arkadaşım bebeğin kaç aylık eger 1 yaşından küçükse ağır gelebilir.yani hazmı zordur.
özellikle gece yediriseniz hiç uyumaz 1 yaşında bile olsa.(hazımsızlıktan yani)

bebeğin kaç aylık bilmiyorum ama ben buğday,nohut,mercimeği karıştırıp yapıyorum,tek buğday yapmadım.

bebeğim 6 ayını bitirdi mercimek ve pirinç kullanıyorum sadece çorbalarda.diğer bakliyatlardan kullansammı acaba

geçen kaynanam yapmış buğday nohut pirinçle kızım afiyetle yedi ama kızım 8 aylıkken çorbalarına buğday eklerdim ben

bana doktorum yoğurtla ilgili yemekleri öğlen verirsen ii olur demişti hazmı zor oldugu için bende yoğurt corbası yapınca içine bazen pirinç bazen bulgur bazende bugday katıyorum afiyetle yiyor...

Back