• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebişlerde gözyaşı

zeseze

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2008
845
2
96
Manisa
bu aralar buna dikkat ediyorum ben arkadaşlar. ağladığında gözyaşı gelmiyor.
sadece az önce bir gaz faciası yaşadık onda gözyaşı aktı biraz.
şimdiye kadar gelmeli miydi ya?
sizin bebeklerde var mı?

evet benim kızım çok sulu göz hemen gözyaşı döküyooo çok aglamasına bile gerek yok hemen bı sızlansa çıkıyo gözyaşı

ah sormayın kızlar benim kızımda çok sulu gözlü hemen ağlasa akıveriyo gözünden içim gidio valla

benim kızım genelde yalandan aglar en küçük bi ilgi gördüğünde gülmeye başlıo bende geçen hafta bi kaçkez aglama krizi tutturmuşdu ilk defa ozaman gözünden yaş aktıgını gördüm.

evet artistik ağlamalarda akmıyo tabe
gerçekten ağlamasına bi neden varsa
şani canı acıyosa ağlamayla gözyaşı geliyo

kızlar benım bbeğimde sol gözünde sulanma vardı biraz doktora götürdük,masaj yapmamaızı söyledi eğer bir yaşına kadar açılmazsa küçük bi operesyan geçiriyormuş bbeişler şimdilik ıyı ama

kızlar benım bbeğimde sol gözünde sulanma vardı biraz doktora götürdük,masaj yapmamaızı söyledi eğer bir yaşına kadar açılmazsa küçük bi operesyan geçiriyormuş bbeişler şimdilik ıyı ama

geçmiş olsun............a.s.

aymu masaj yapılmalımı yapılmamalımı bize yapın dedi doktor küçük bebeklerin gözyaşı olmazmış ayrıca terlemezlermiş

aymu masaj yapılmalımı yapılmamalımı bize yapın dedi doktor küçük bebeklerin gözyaşı olmazmış ayrıca terlemezlermiş
canım vallaha biz göz doktoruna götürdük yapın dedi bir arkadaşımda yanlış masaj yapmış açılmamaış operasyonla açmışlarsenağlama

Back