Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebişler kime benziyor?
- Konu Sahibi Schirin
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?benim oğlumda hık demiş babasının burnundan düşmüşsırnaşık şey sarışınlığı ve mavi gözleri benden almış,onun dışında tüm yüz hatları babası.hep saçsız,sarışın,renkli gözlü babasına benzer bi oğlum olsun derdim, çok şükür hepside oldu.siparişim tam geldi yani:teytey: allah hepimizin bebeklerini nazarlardan korusuna.s.
- 16 Mayıs 2007
- 288
- 16
- 643
benim oğlumuda her gören bana benzetiyor.eşiminde yüz ifadesi hemen değişiyor . görürsün büyüyünce babasına benziyecek benim oğlum diyor. hamileliğimde rüyalarımda hep sarışın mavi gözlü görürdüm bebeğimi . hatta bir bebek resmi bulmuştum sarışın. ona benzesin diye sabah akşam o resme bakıyordum ama hiçte benzemedi. kumral kahverengi gözlü kıvırcık saçlı doğdu bebeğim. allah hepimizin bebeklerini sağlıklı sihhatli büyütmemizi nasip etsin..
YA SEVİNSEMMİ ÜZZÜLSEMMİ BİLMİYORUM fisfisfis BENİM KIZIM BANA HİÇÇ BENZEMİYOR AMA TIPKI BABİŞKOSUNUN KOPYASI HERYERİ BABASI FAKAT ASIL İSTEDİĞİM GÖZ RENGİ BABASINA ÇEKMESİNİ İSTEMİŞTİM AMA GÖZ RENGİ KAHVERENGİ YANİ TEK GÖZ RENGİ BEN TAM TERSİ BEKLİYORDUM AMA OLMADI OLSUN ŞİMDİDE DÜNYALAR GÜZELİ JAPON GÖZLÜ KARA BİR KIZIMIZ OLDU ALLAHIMA BİNLERCE KEZ ŞÜKÜRLER OLSUN a.s.
- 24 Şubat 2008
- 3.183
- 1.093
- 373
- 6 Aralık 2007
- 189
- 1
- 96
benim kızımda babasına benziyor babasının bebeklik resmine bakıyoruz kilosu bakışı herşeyi aynı, sadece burnu elleri ve ayakları olmakla beraber, uzun boyluluğu ve sarılığı bana benziyor yalnızca gözleri teyzesiyle aynı mavi yeşil,benim kızımı çevrede 3 kiş rüyada görmüştü hepsi aynı görmüştü ve aynen de öyle maşallah ALLAH HEPİMİZİN KUZULARINA NAZARLARDAN SAKLASIN,
Benim oğlumda aynen babasının küçültülmüş fotokopisi gibi her yeri benziyor valla ne yalan söyleyeyim bozulmuyor değilim doğur, emzir altını temizle o gitsin babaya benzesin..yakın bir arkadaşım merak etme büyüyünce doğru yolu bulur demişti...şaka bir yana bahtı açık olsun gerisi önemli değil (züğürt tesellisi)
- 6 Aralık 2007
- 189
- 1
- 96
Benim oğlumda aynen babasının küçültülmüş fotokopisi gibi her yeri benziyor valla ne yalan söyleyeyim bozulmuyor değilim doğur, emzir altını temizle o gitsin babaya benzesin..yakın bir arkadaşım merak etme büyüyünce doğru yolu bulur demişti...şaka bir yana bahtı açık olsun gerisi önemli değil (züğürt tesellisi)
yerimseniben çok doğru tabiii, bende bozulmakla bozulmamak arsında bişrşeyim işte ianırısınız mevlut yaptık ve 160 kişi vardı ,ve çok samimiyim 150 si babası dedi,10da babaanne hala dedi bir kişide hatır için demediki sana benziyor diye:çok üzgünüm:a.s:roflol: aman boşverrr ikinciside oğlan olu oda bana benzersırnaşık şey