• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebişler kime benziyor?

Schirin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2008
1.013
7
156
43
Kocaeli
bebekleriniz kime benziyor benim oglumu herkese benzetiyolar bide ayrı konu açmak istemedim onuda sorayım hamileyken hayalinizdeki bebeklemi karşılaştınız mesela ben rüyalarımda hep kumral görüyordum kumral bi bebek bekliyodum kara bi oglum oldu saçları simsiyah:)

benim oğlumda hık demiş babasının burnundan düşmüşsırnaşık şey sarışınlığı ve mavi gözleri benden almış,onun dışında tüm yüz hatları babası.hep saçsız,sarışın,renkli gözlü babasına benzer bi oğlum olsun derdim, çok şükür hepside oldu.siparişim tam geldi yani:teytey: allah hepimizin bebeklerini nazarlardan korusun:nazar:a.s.

benim bebişim aynı bana benziyo tıp demiş burnumdan düşmüş eşimde kıskanıyodu ona hiç bir yeri benzemiyo diye doğmadan once o kadar onemsemıyodum ama doğduğunda bana benzeyen bir bebeğim olduğnu görünce o kadar mutlu olmustumki eşim bak senin bebekliğin diyor

benim kızım tamamen ben bebekliklerimizde aynıymış.çok hoş bi duygu bana bu kadar benzemesiiii

benim oğlumuda her gören bana benzetiyor.eşiminde yüz ifadesi hemen değişiyor . görürsün büyüyünce babasına benziyecek benim oğlum diyor. hamileliğimde rüyalarımda hep sarışın mavi gözlü görürdüm bebeğimi . hatta bir bebek resmi bulmuştum sarışın. ona benzesin diye sabah akşam o resme bakıyordum ama hiçte benzemedi. kumral kahverengi gözlü kıvırcık saçlı doğdu bebeğim. allah hepimizin bebeklerini sağlıklı sihhatli büyütmemizi nasip etsin..

benim kızım aynııııııı babasıhık demiş burnundan düşmüş,kaşlar gözler burun agız saçlar ay herşeyi yaa
ama çok mutluyum hep bebegimin babasına benzemesini istemiştim RABBİM gönlüme göre verd:)

YA SEVİNSEMMİ ÜZZÜLSEMMİ BİLMİYORUM fisfisfis BENİM KIZIM BANA HİÇÇ BENZEMİYOR AMA TIPKI BABİŞKOSUNUN KOPYASI HERYERİ BABASI FAKAT ASIL İSTEDİĞİM GÖZ RENGİ BABASINA ÇEKMESİNİ İSTEMİŞTİM AMA GÖZ RENGİ KAHVERENGİ YANİ TEK GÖZ RENGİ BEN TAM TERSİ BEKLİYORDUM AMA OLMADI OLSUN ŞİMDİDE DÜNYALAR GÜZELİ JAPON GÖZLÜ KARA BİR KIZIMIZ OLDU ALLAHIMA BİNLERCE KEZ ŞÜKÜRLER OLSUN a.s.:nazar:

benimde dünya tatlısı bir kızım oldu tıpkı babasının kopyası,saçlarının kıvırcıklığını benden almış.babasının 3 aylık bir resmi var,hamileyken sürekli o resme bakardım :) babasına benzediği için gurur duyuyorum.

oğlumu ilk doğduğunda herkes babasına benzetmişti , şimdi 20 günlük görenler hep bana benzetiyorlar :)) Gerçi benim için hamileliğimden beri kime benzeyeceğinin hiç önemi olmadı .. sonuçta ben Annesiysem eşimde Babası :))) Allah evlatlarımızı bizlere bağışlasın ..

benim kızımda babasına benziyor babasının bebeklik resmine bakıyoruz kilosu bakışı herşeyi aynı, sadece burnu elleri ve ayakları olmakla beraber, uzun boyluluğu ve sarılığı bana benziyor yalnızca gözleri teyzesiyle aynı mavi yeşil,benim kızımı çevrede 3 kiş rüyada görmüştü hepsi aynı görmüştü ve aynen de öyle maşallah :nazar::nazar::nazar: ALLAH HEPİMİZİN KUZULARINA NAZARLARDAN SAKLASIN:nazar::nazar:,

Benim oğlumda aynen babasının küçültülmüş fotokopisi gibi her yeri benziyor valla ne yalan söyleyeyim bozulmuyor değilim doğur, emzir altını temizle o gitsin babaya benzesin..yakın bir arkadaşım merak etme büyüyünce doğru yolu bulur demişti...şaka bir yana bahtı açık olsun gerisi önemli değil (züğürt tesellisi)

Benim oğlumda aynen babasının küçültülmüş fotokopisi gibi her yeri benziyor valla ne yalan söyleyeyim bozulmuyor değilim doğur, emzir altını temizle o gitsin babaya benzesin..yakın bir arkadaşım merak etme büyüyünce doğru yolu bulur demişti...şaka bir yana bahtı açık olsun gerisi önemli değil (züğürt tesellisi)

yerimseniben çok doğru tabiii, bende bozulmakla bozulmamak arsında bişrşeyim işte ianırısınız mevlut yaptık ve 160 kişi vardı ,ve çok samimiyim 150 si babası dedi,10da babaanne hala dedi bir kişide hatır için demediki sana benziyor diye:çok üzgünüm:a.s:roflol: aman boşverrr ikinciside oğlan olu oda bana benzersırnaşık şey

benim bebişim dayısına çok benziyo bende hep babamın gözleri gibi oğlumun gözlerininde mavi olmasını isterdim zaten oldu ama 15 gün sonra kahverengiye döndü gözler olsun canı sağolsun bebişimin......

selam.benim kız,babasının ve halasının kopyası.benimle asla benzerliği yok.çok şaşırıyorum.beraber olduğumuz ortamlarda görümcemin kızı olduğunu sanıyorlar.bu canımı sıkıyor biraz.tabi eşim çok mutlu...

Benim eşimde kendine benzetilmekten ötürü mutlu tabiki bana benzetiyorlar falan deyince "kel ya ondan diyorum" yaşasın kötülük !!!sırnaşık şey

benim kizimda babasinin kopyasi
buyuyunce degisceni dusunuyosaniz yaniliyosunuz cunku kizim bir bucuk yasinda ve hala babasinin kopyasi

babasının kopyası olan oğlum ve halasıyla babaannesi karışımı kızım ikizler ama birbirlerine hiç benzemiyorlar.biri bana benzeseydi ya.olsun sağlıkları yerinde olsunda.

Back
X