• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Örgü bebişler için

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,

cesurkiz39

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2007
5.420
1.588
698
39
bunlar örgü netten alıntı değil

bebekapkasbz9.jpg

w1200.png

bebekorabrenklitw8.jpg

w1200.png

hepsi çok güzel ellerine sağlık..bende çok meraklıyım bebek örgüleri örmeye şuan bir tane yapıyorum çokta yapmayı bilmesemde uğraşıyorum

bunlar anneme ait zevkli oluyo örmesi zaten şimdi akıllı ip çktı model kendinden çıkyo

selam canım çok güzel olmuşlar annenin ellerine saglık peki bu ürünlerin satışınıda yapıyormusunuz ?

tamam canım bebegimin cinsiyeti belli olunca rengine karar veririm ama sayfadaki ilk yelegin fiatını özelime yazarsan sevinirim

canım annem örermiş ama biz ankaradayız sanırım sen izmirdesin sana nasıl ulaştırırız bu arada bebein hayırlı olsun

sagol canım daha doguma çok var ulaşım kolay olur dert etmede ben şimdiden bakıyorum işte birşeyler fiatınıda yazarsan sevinirim güzelim

evet canım aldım doguma yakın sana tekrar dönerim canım şimdi bebegin acil olan eşyalarını hazırlıyorum begendigim modelide yazarım şimdilik kızım olacak ama belki degişebilri birkaç arkadaşımın cinsiyetleri dr söylediginin tam tersi çıktı onun için emin olamıyorum son ay kesinleşir o yüzden acale etmiyorum yanlış anlama belki başka ürünlerinde resimlerini eklersin seçenegim çok olur

Back