Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebişler İçin Hangi nin Mağazalardan Alışveriş Yapıyorsunuz?

teşekürederim canım çok saol valla gözlerim şişti arık incelemekten alışveriş canavarı oldum ne kötü bişe ya :)bide şu ayakkabı nolarına taktım kafayı bilen arkadaşlar cevap verilerse sevinirim .benim oğlum 18 numara ayakkabı giyiyo henüz daha iyi bişe almadım bir tane ayakkabısı var uluslararası ayak nosu kaçtır acaba yani nike gap yada adidas ta kaçtırki bilen cevap verirse sevinirim kızlar büyük hayır işlemiş olursunuz :)

bebeshop sitesinden bedenini site görevlisine sorarak aldığım ürün çok büyük gelince değiştirmek istediğimde hatalı beden öneren kendileri olduğu halde kargo bedelini benden istediler. markadan bedenden emin değilsen almamak lazım kargo dünyanın parası tutuyor.

Ben Bebeshop'tan yapıyorum çoğunlukla.. Fiyatları da diğer sitelere nazaran çok uygun. Tek dezavantajı aradığım her ürünü olmaması..Ama aldığım ürünlerden ve teslimat süresinden çok memenun kaldım..

Ben de "bebeshop"u öneriyorum bazı ürünlerin fiyatları çok uygun,güvenilir ve çok hızlı gönderim yapıyorlar...

c&a mağazasından alışveriş yapan var mı gerçekten çok güzel ürünler var ama hepsi çin malı acaba bebeğe zararlımıdır

e-bebek.com gittigidiyor düzenli olarak alışveriş yapıyorumburalardan hiç sorun yaşamadım hepsiburada.com dan daha önce bir çok kez yaptım ama sonlara doğru kargoları çok geç göndermeye başladı yani 20 güne falan sarkıttı hala göndermedi bizde siparişi iptal edip birdaha ordan alışveriş yapmadık (nerdeyse 1 senedir) gittigidiyordan bir çok şey aldım e-bebektende 2 gün içersinde gönderdiler ve kartla ilgilide bir sorun yaşamadık yaşamayız da inşallah yani arkadaşım bu ikisini tavsiye ederim..

netten alıverıs yapmıyorum ürünleri begenıp gidip magazadan dokunarak almayı tercıh edıyorum...
kesinlikle zara oğluma her renkte kıyafet bulabıldıgım tek mağaza.
hemen her avm de var...
wenice ürünleri ve fiyatları fena değil kalıpları dar gibi sanki...
lcw bazı ürünleri güzel özelikle renkleri çok hoş fiyatlar uygun...
c&a ürünleri çok kaliteli oğlumun bır cok kıyafetını buradan aldım her yerde kisd magazası yok bakırköy capacity avm de var...
gap ürünlerini begenıyorum netten takıp edıyorum ama baby magazasına henuz rastlamadım...
bu arada next magazası avrupa yakasında nerede bılen varsa bılgı verırse cok sevınırım...

bebeshop.com dan çok mmenun kaldım
çok hızlı gönderi yapıyorlar
indirimleri takip edince de çok uyguna alabiliyorum

Nasıl kayıt olunuyor tek tek yazarmisin Ltf giriyorum adres 29 karakter sınırı koyuyor birturlu üye olamadım lütfen yardım edermisin

Kesinlikle nybabies.com.tr'den! Bir kaç aya a kadar sadece ihracat yapıyorlardı ama şimdi çok güzel bir online mağaza açtılar hihoyyyt Avrupa standartlarına göre oyuncak ve diğer tekstil ürünleri üretiyorlar. Ayrıca Facebook'ltaki sayfaları çok güzel :hooray:

e-bebekten o kadar çok şey aldım ki hiç de yanltmadılar hılzı ve güvenilir buluyorum. bir defa aktif bebeden alma hatasında bulundum felakettiii

bebeshop,e-bebek,hepsi burada,özelcanbebek,civilim,bebekceyiz,hemenoyuncak ...hepsinden de alışveriş yaptım.problem yaşamadım.

c&a mağazasından alışveriş yapan var mı gerçekten çok güzel ürünler var ama hepsi çin malı acaba bebeğe zararlımıdır

kıyafet ne kadar zararlı olabilir ki
benim bebeğimin çoğu kıyafeti c&a dan şimdilik

kozyatagındaki hala duruyor ben oradan alıyorum yani geçen haftadan bu güne taşınmadıysa hala ordadır. demstock diye geçiyo kozyatagı çilek mobilyanın arka tarafında by otelin de hemen karşısı
aaaaaa nasıl atlamışız bunu 8 katlıymış hem de

Son düzenleme:
kızlar bebeshoptan alışverış yapanlar odemeyı nasıl yaptınız kapıda elden odeme yapılıyomu

aktifbebek den 2 kere alışveriş yaptım ürünler ortalama 10 günde elime geçti.
bebefix den yaptım hemen geldi ürünler ama kadife alt eşortman almıştım inekli..inek baskısı söküktü ve çok kalitesizdi.mail attım cevap veren yok hala..
hepsiburadadan yapıyorum bi sorun çıkmadı.
minikbabyden yaptım sorun çıkmadı.

e-bebek e üye oldum yeni..ama daha birşey almadım.. kiraz bebe yi de övenler gördüm birkaç yerde... fiyat karşılaştırması yapmak gerek...
Aslında en güzeli elleyerek, gezerek almak ama bazen şartlar uymuyor..Eminönüne gidip gezmek çok istiyorum...kısmet :)