Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebişler İçin Hangi nin Mağazalardan Alışveriş Yapıyorsunuz?

Mothercare outlet nerede bilmiyorum ama optimum avmde demstock mağazasında mothercare bölümü var geçen ayakkabı aldım kızıma 19 tl.çok uygun fiyatlar ama pek çeşit yok.

Mothercare outlet nerede bilmiyorum ama optimum avmde demstock mağazasında mothercare bölümü var geçen ayakkabı aldım kızıma 19 tl.çok uygun fiyatlar ama pek çeşit yok.

Evet canım mothercare'in outleti daha önce kozyatağındaydı, şimdi optimum açılınca oraya taşıdılar ama bütün markaları tek mağazada olunca mothercare sadece bölüm olarak mağazanın içinde, fazla çeşit yok ama belki de belirli zamanlarda mesela tam sezon sonunda daha çok ürün oluyordur, onu gittiğimde soracağım. Benim bildiğim mothercare'in başka outleti yok, ama fiyatlar iyi gerçekten...

kozyatagındaki hala duruyor ben oradan alıyorum yani geçen haftadan bu güne taşınmadıysa hala ordadır. demstock diye geçiyo kozyatagı çilek mobilyanın arka tarafında by otelin de hemen karşısı

kozyatagındaki hala duruyor ben oradan alıyorum yani geçen haftadan bu güne taşınmadıysa hala ordadır. demstock diye geçiyo kozyatagı çilek mobilyanın arka tarafında by otelin de hemen karşısı

Bir ara kapanacak diyorlardı, demek ki kapatmamışlar, bilgi için çok sağol canım, çok sevindim valla. :))

Kapanmış, aylar sonra tekrar açılmış, ben de internette okudum, ama oraya da yine sık sık uğramak gerekiyormuş, geçen ay tulum-bodyler 2-3 tlden satılmış, biri de 14 parçaya 40 lira vermiş, şaka gibi gerçekten...

Son düzenleme:
kızlar bende doğacak olan bebeğimin mevlut şekerlerini evimde kendim yapmak istiyorum ama İzmirde oturduğum için böyle malzemeler satan neresi var bilmiyorum..Bu konuda bilgisi olan varsabana y ardımcı oabilir mi??

ben de izmirliyim bu hafta alıcam bebek şekerlerini.kemeraltında kestane pazarının oralarda var sekerciler gidip bakabilrsin arkidiş:)

bende dısarı yanı gezmelık kıyafetlerını wenıceden lcw den(aslında lcw yı pek tercıh etmıorm cunku butun cocuklar forma gıbı ordan gıyınıo hep),bıde pancodan alıorum.gokturk pazarındada cok guzel kalıtelı seyler oluo.ama evde gıyeceklerını fatıhtekı cıvılden,bucurukten alıorum.napıym devır hesap devrı.

Çılgın Alışveriş diye bir site var değişik ürünler gözüme çarptı ben ordan yapıyorum internetten aldım zaman .. Ama bende genelde gidip gözümle görmem lazım hissetmem lazım

ben internetten yapıyorum .kiraz bebe bebeshop e bebek inermet sitelerinden alıyorum güvenilir.birde gitti gidiyor da gap ve gapın diğer ürünü olan oldy navy ürünlerini burdan alıyorum dükkan formatlı .onun dışnda mağaza olarak motharcare tintini c&a dan alıyorum bazende bebe mağazalarından marka olmayıp hoşuma gidenler

bebeklerim dışarı çıkaramayacağım kadar küçük,bırakıp çıkabileceğim kimsede yok. bu yüzden akraba-arkadaşa sipariş vererek aldırmak yerine internetten almak daha kolay geliyo bana.civilim ve bebekmarket en memnun kaldığım,hiçbir sorun yaşamadığım siteler..

ben kızımın hemen her şeyini internetten alıyorum. türkiye siteleri de değil her şeyi ebayden geliyor. bir kere bile pişman olduğumu söyleyemeyeceğim. 2. el ağırlıklı almama rağmen çok memnunum. zaten ordan alınan markalar hep büyük markalar oluyor baby gap ralph lauren laura ashley gibi. hatta carter's bile almam tr'nin lcw'sı olduğu için.
türkiye'de de baby gap a gidiyorum zaman zaman. indirim var yazmıyorlar ama içerde indirim oluyor ufak tefek. abone olursanız mesaj da geliyor geçenlerde 3 parça yengemin çocuğuna hediye aldım biri bedavaya geldi. takip ederseniz kazançlı çıkarsınız. mesela türkiyedeki gap genelde evvelki sezonun ürünlerini satıyor. ordan gözüme kestirip ebayden bulup alıyorum. old navy sonra mükemmel ürünleri var ve gap a göre çok ucuz.
ayrıca gymboree türkiyeye artık kargo yapıyor 20 dolar karşılığında. çok uygun indirim günleri yapıyorlar dönem dönem.
zara'yı da çok beğeniyorum ama sezonda bir parça bile almıyorum nasılsa indirime girecek diye. indirim başlayınca alacaklarım var:)

canım ya bişe sorcam bende gnelde gap oldy navy ve gyboore ürünlerini alıyorum ama türkiyeden yada alıyorum ben ebaya üye oldum paypal üzerinden ödeme yapılıyor evet ebayda inanılmaz ürünler uygun ama açıkcası kargosundan çekiniyorum amerikada yaşayan bir ark.istedim ama kargosu çok tutar dedi .ebaydan almak istiyorum kargo vr gümrük endişelendiriyor.sen ne kadar ödüyüsosun bilgi verebilirmisin kargo yada gümrük için

gümrük ödemiyorsun çünkü gümrüğe takılması neredeyse imkansız. hele 2. el kıyafetler hiçbir şekilde takılmıyor. bana koca koli geldi gümrüğe takılmadı. kargo bedeliyse her satıcıya göre değişiyor ama ortalama 6-15 dolar arası değişiyor. zaten worldwide satanlar kargo bedelini de yazarlar. her ürün için ayrı kargo almıyorlar birlikte yolluyorlar genelde ya da cüzzi bir miktar alıyorlar. kargonun varması da 1 hafta ila 3 hafta arası değişiyor ama genelde 10 gün içinde geliyor. arkadaşın isteksiz davranmıştır, şahsen benim amerikada bir arkadaşım olsaydı herhalde old navynin sitesini toplardım:)

gymboree de kargo bedeli 20 dolar alıyor. 2 ay öncesine kadar türkiye'ye yollamıyordu gymboree ben çok mail attım yollamaları için katkım olduysa ne mutlu bana. gymboree'de süper indirimler oluyor zaman zaman yüzde 60a kadar iniyorlar. ben hep bedenleri kaçırıyorum ama hızlı davranırsan yakalayabilirsin. benim kızımın elbiseleri zaten odasına sığmaz hale geldi.

children's place, laura ashley, janie and jack, ralph lauren markalarına da bir göz at derim.

canım gyboorenin sitesinde türkiye satışını göremedim oly navy de aynı şekilde en iyisi ebaydan almam gümrükten çekiniyodum sen böyle söyleyince rahatladım valla .ya ark.annesine iki tane bluz göndermiş 25 dolar para ödemiş öyle dedi bana kuzenimde var amerikada ama o anlamaz daha yeni yetme gençlerden :)en iisi kendi işini kendin halletcen valla yşasın ebay :)

mesela farklı satıcılardan aldıığn zaamn aynı koli içindemi geliyo o bnasıl oluyo yaa :) doğrumu anladım canım bunuda merak ediyodum

yoo gittigidiyor gibi düşün kimden alırsan ona ayrı ödersin. o nedenle birden fazla şey alacağın satıcılar bulmanı tavsiye ederim. ya da gerçekten aradığın şeyi al çünkü tek parça için kargo bedeli astarından pahalıya gelebiliyor bazen. bir de satıcılar bazen art niyetli oluyor sana gelen kutunun üstünde ne kadar kargo bedeli ödedikleri yazıyor bazen senden aldıkları epeyce fazla olabiliyor. yapacak bir şey yok maalesef.
gymboree türkiye'ye yolluyor artık 20 dolar ücret karşılığında bakmalısın kesin. aynı şeyler ya da bir sezon öncesi benzer ürünler nwt (yeni ve etiketli) şekilde gayet ucuza satılabiliyor ama iyicea raştırmak lazım mesela ben geçenlerde bir elbise aldım gymboree marka ebay'den. ben 7 dolara aldım ama 24 dolara da satan vardı

kuzenin 2 bluze 25 dolar ödemişse sakın ondan bir daha yardım isteme:) 2 bluze en fazla 8 dolar ödersin benim bildiğim hadi taş çatlasın 11.

:) gyboorenin sitesine üyel oldum gördüm 20 dolar istiyo nakliye için iyi bence ama kredi kartı bilgilerini anlayamadım :)

üye olduktan sonra shipping adresi giriyorsun sonra zaten seni kredi kartı sayfasına yönlendiriyor sırasıyla kart sahibinin ismi (türkçe karakter kullanmadan dene bir de büyük harflerle) kart numarası ve son kullanma tarihini giriyorsun. şimdi ben de baktım sale kısmına pek bir şey kalmamış yüzde 60lık indirimlerde. yüzde 20lik indirim bayağı var ama. üye olduysan zaten mailine sürekli indirim mesajları düşecektir.