• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebişler İçin Hangi nin Mağazalardan Alışveriş Yapıyorsunuz?

_DURU_24

BÜYÜK VE KÜÇÜK AŞKNA AŞIK
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2006
1.660
18
158
42
İstanbul
bebişler için nerelerden alışveriş yapıyorsunuz dedim ve öncelikle sunu sormak istiyorum amazon .com adlı yurtdısı sitesinden hiç alısveriş yaptınızmı...tavsiye ettiğiniz internet siteleri varmı güvenilir ve uygun.....
internet sitesi

irem bebe
bebeshop

normal magaza olarak

mothercare
kanz
chicco
nıke
puma
lcw
benetton
gap
panco
aziz bebe
benim ürün aldıgım yerler bukadar....şimdi sıra sizde
bu arada
irem bebe diğer sitelere göre cok daha uygun...mothercare...gap...benetton cok kaliteli fakat biraz tuzlu...
benden bu kadar arkadaslar

canım benim tavsiyem ufak veya fazla bilinmedik sitelerden yapma alışverş..ben hepsiburada ve gittigidiyordan yaptım..gittigidiyorda bile sorun yaşadım bilgin olsun..ama hepsiburada herzaman güvenilir ve profesyonel bu anlamda..

ben internetten sadece 1 kere yaptım onunda hangi site hatırlamıyorum. genel olarak internetten araştırıp gidip yerinde alıyorum mama sandalyesini, oto koltuğunu, arabasını vb. uygun fiyat hangisindeyse oraya gidip alıyorum. diğer mağazalar ise

joker (emzik, biberon, önlük, oyuncak) gibi ürünleri burdan aldım
ceylan
lcw
zara
adidas
kanz
genel olarak bunlar

Bende internetten alışveriş-yapmak istiyorum ama güvenemiyorum.Çalışınca çok fazla mağza gezme şansımda yok.Havalarda soğuyo çocukla çıkılmıyo.Zaten çıksakda 1 saat sonra başlıyo ağlamaya.O yüzden bende internetten güvenilir bi site arıyorum

Bide gapın ürünleri kendi sitesinde bazen çok uygun fiyatlarla oluyo ama malesef türkiyeye satışları yok.Türkiyede de çok pahalı.Araştırmıştım bi ara alabilirmiyiz diye ama bulamadım.Bilgisi olan varsa söylerse çok sevinirim

internetten asla alışveriş yapmam ,birşeyi görmeden dokunmadan hayatta para vermem ,özellikle bebek için ..alanlarıda kınamam ,vakti yoktur ,çalışıyodur .v.s ,ama bir pazar günü bile eş ve çocuğu ile çıkıp bir avm den alabilir diye düşünüyorum..

bebeshop sitesinden 4 lü tulum almıştım kuzum yeğenime çabucak geldi ,gayet güzel yani...inşallah giydirdiğimiz günleride görürüz...

istanbul'da biz her markaya rahatlıkla ulaşabiliyoruz ama özellikle küçük illerde bu mümkün değil onun için güvenilir internet sitelerinde alışveriş yapılabilir. benim yaptığım galiba bebeçocuk du. bi sorun yaşamadım. jokerinde internet sitesi var

internetten asla alışveriş yapmam ,birşeyi görmeden dokunmadan hayatta para vermem ,özellikle bebek için ..alanlarıda kınamam ,vakti yoktur ,çalışıyodur .v.s ,ama bir pazar günü bile eş ve çocuğu ile çıkıp bir avm den alabilir diye düşünüyorum..

Canım çok haklısın ama inan çocuğun huyuda çok önemli.Biz çıkıyoruz en fazla 2 dükkana giriyoruz başlıyo ağlamaya.Belki biraz daha büyürse yada daha tam yürüyemiyo yürümeye başlarsa değişir.Aslında bende o yüzden kararsızım .Daha hiç almadım netten görüp dokunmak istiyorum.Onun için bildik markaların ürünlerine bakıyorum internetten.Biraz daha büyürse inş. bizde rahat rahat gezip bakabiliriz.

Ben hem netten hem de mağazadan alışveriş yapıyorum. Netten aldığım hiçbir üründen pişman olmadım, önemli olan güvenilir sitelerden ve araştırarak alışveriş yapmak bence. Mağaza olarak Mothercare'in indirimlerini takip ediyorum, günlük kıyafet değil de body, tulum tarzı şeyler gerçekten çok ucuza geliyor, ayrıca outlet mağazası da çok uygun ama her şey bulunamıyor sık sık bakmak lazım. Anadolu yakasında oturuyorum, burada optimum outlet avm var, bir katında sadece bebek ve çocuk mağazaları var, oradaki fiyatlar da inanılmaz uygun, oğlumun dışarıya giyeceği kıyafetleri de oradan alıyorum. Mesela next marka 2'li bermuda aldım en son, 4.90'dı fiyatı, üstelik de çok kaliteli. Bir de mothercare'in deri montları kendi outlet mağazasında 30 lira idi, bebeshop da aynı montu 45 liraya satıyor. Dediğim gibi ara ara bakmak lazım, bir de mothercare'in outlet mağazasında iade veya değişim yapılamıyor bildiğim kadarıyla...Wenice mağazası da indirim yaptığı zaman bayağı uygun oluyor, ürünlerini de beğendim ben...

ben kendim gidip alıyorum fakat bebeçocuk ve kiraz bebeden alışveriş yapılabilir bence netten güvenili
zara
next
benetton
gap
daha sık alışveriş yaptığım mağazalar arasında
C&A danda alıyorum bazen uygun bence orası
biberon,emzik,kaşık vs. onları chicco dan alıyorum

Son düzenleme:
ben wenice de tişörtle şort almışrım daha önce tişörtler yıkanınca yakaları gevşedi gibi geldi bana memnun kalmadım
mothercare nin avrupa yakasında outleti varmı arkadaşlar

ıstanbulda herşeye ulaşma imkanı olduğundan internetten pek alışveriş yapmıyoruz sadece 1 kez mama sandalyesi almıştık nukoland internet mağazasından. piyecim wenicenin bazı ürünlerinden bende memnun kalmadım.Arkadaşların yazdığı mağazarın hemen hepsinden alışveriş yapıyoruz.Baby gap kartal outlette uygun zaman zaman gidiyoruz.C&A da da güzel şeyler var.

zeyland
lcw
wenice
mothercare
bücürük

en sık gittiğim mağazalar ve hepsi için söylüyorum hiç bir ürününden pişman olmadım şuana dek
çok memnunum

netten zeyland ve kirazbebeyi kullandığım oldu
amariskli olabilir ben öyle geziniyorum çok hoşuma giderse dayanamayıp sipariş veriyorum

Son düzenleme:
İstanbulda herşeye ulaşma imkanı olduğundan internetten pek alışveriş yapmıyoruz sadece 1 kez mama sandalyesi almıştık nukoland internet mağazasından. piyecim wenicenin bazı ürünlerinden bende memnun kalmadım.Arkadaşların yazdığı mağazarın hemen hepsinden alışveriş yapıyoruz.Baby gap kartal outlette uygun zaman zaman gidiyoruz.C&A da da güzel şeyler var.

hımm demek tek ben değilmişişm yüksek dercedede yıkamadım ama ağzı burnu bi tarafta:))

internetten minikbabyden alışveriş yapıyorum ve çok memnunum hiç sorun yaşamadım.
magazalardan daha okadar keşfetme durumum olmadı mothercare den alıyorum outlet magazasından. daha kullanmadıgımız için kalitesi nasıldır bilemiyorum