BeBişleR BAskı YAPıYorMU ?

ERVUS

CANIM OĞLUM İYİKİ DOĞDUN
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2007
809
13
KIZLAR MERHABA BENİM 3 GÜNDÜR BEBİŞİM AŞŞAĞI DOĞRU BASKI YAPIYOR SANKİ TUVALETİM GELMİŞ SIKIŞMIŞIM GİBİ OLUYOR HERLDE BEBİŞ AŞAĞI İNDİ SİZLERDE OLUYORMU :sm_confused:

olmazmı canım benim çoktan oluyo bazen zannediyom düşcek diye bazende elektirik çarpması gibi bir his oluyo mesanemde:KK43:

Evet Ya Aynen Sanki çikicak Gibi Allahim Bi Kurtulsak Hayirlisiyla Zamaninda Tabiki

bugün yaklaşık yarım saat hiç geçmeden baskı hissttim neredeyse doğum yapacağım sandım.yanlız baskıdan ziyade tırmık acısı gibi oluyor.acaba doğumum mu yaklaştı.annem gelmedi henüz o yüzden korkmaya başladım.haftaya kontrolüm var.acaba daha mı erken gitsem.
sizede böyle iğne batması gibi oluyormu alt tarafta?

bugün yaklaşık yarım saat hiç geçmeden baskı hissttim neredeyse doğum yapacağım sandım.yanlız baskıdan ziyade tırmık acısı gibi oluyor.acaba doğumum mu yaklaştı.annem gelmedi henüz o yüzden korkmaya başladım.haftaya kontrolüm var.acaba daha mı erken gitsem.
sizede böyle iğne batması gibi oluyormu alt tarafta?

diğer kızları bilmiyorum canım ama benim oluyo bazen. dr'a sorayım diyodum ama unuttum. baskıdandır muhatemelen.

cnmbenimde haftaya kontrlum ve baskıı cook oluyoo ve karnım iniyo bende korkuyorum dogummu geliyo diyee eger böyllee devvam ederse bende daha eerken gidicem doktr.

evet canım bendede iğne batması gibi oluyo yürütmüyo beni mayısın ilk haftası kontrol var söylicem doktora bakalım ne olcak

iyi yanlız değilmişim:) allah hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almak nasip etsin.ama zamanından önce gelmesin yawrum.ne bilim çok korkuyorum:KK43:

ya benim bu gün çok fena hareketli zaten normale göre vede her hareket ettikçe ağrı saplandı düşcek gibi oldu

bendede baskı oluyo ve zaten tuvaletten çıkamıyorum öle olunca hep orda kalasım geliyo karnım aşağıya iniyo galiba ben anlıyamıyorum ama öyle söylüyolar ve çok hareketli hiç tekmesi eksilmedi hala dışardan karnıma bakıldığında oynadığı görülüyor ve o gezdikçe midem bulanıyo hayırlısıyla bir doğsada oda bende rahatlasam

Bende o baskılar 36. haftanın başında bebek inince başladı..Bazen çok fazla oluyor ve sancı yapıyor..Ama bebek daha da indikçe vaktimin yarısını tuvalette geçirmeye başladım..Yürürken bazen çok fazla ağrı ve batma oluyor..

komşularım benim için çok tedirgin oldukları için benide tdirgin ediyorlar.hemen doktora git belki açılma başlamıştır fakat suyun gelmemiştir die.bende daha zamanı olmadığı için doktora gidip alttan muayene olmak istemiyorum.sizlerin yazdıklarını okuyunca rahatladım.aynı şeylleri yaşıosak demekki yaşanması normal şeyler.allah yardımcımız olsun.

sizdede oluyormu bilmem önceden yürürken ağrım olmuyodu ama şimdi uzun yürüdüğümde ağrım oluyo sancı gibi sanki ve adım atamıyorum belli bir süre bekliyorum acaba son zamanlarda yürümek sakıncalımı

Bendede bu aşağıya doğru basınç oluyo ben bunu 28. 29. haftalarda da yaşadım erken doğum riskimden dolayı şuan daha şiddetli öyle olunca hemen uzanıyorum bugün doktora gitmiştim onada sordum doktorda uzanmamı söyledi dinlenmeye geçince geçmezse hemen gel dedi artık son günler allahım hepimizin yardımcısı olsun

Kızlar ben 28+4 haftadayım. Bahsettiğiniz baskı ve iğne batması hissi 2 haftadır var ben de. Doktora sormuştum, bebek büyüyo ondan demişti.

Hatta gece yatakta dönerken falan aşağısı ağrıyo ve baskı oluyor..Bir de benim plesantam doğum yolunu kapatıyor kısmen. en ona da bağlıyorum.

X