• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebişler ayaklandımı

Benim oğlum da emeklemiyor. Nerden anladıysa doktorumuz Çınar paşamız emeklemeyecek doğrudan yürüyecek demişti. Benki bayılıyor ayakta kalsın, koltuk altından tutayım yürüsün ve zıplasın.

benimki 7 . ayda koltuk kenarlarında dikilip yürümeye başladı şimdi de ayakta kendisi durmaya çalışıyor yakında yürür emeklemek mi? uçuyor sanki bir de bu aralar koltuklara tırmanmaya başladı ama her bebeğin gelişimi farklı oluyor tabi amaan ne kadar geç o kadar iyi rahatınıza bakın önünde sonunda kalkacaklar

benimki 7 . ayda koltuk kenarlarında dikilip yürümeye başladı şimdi de ayakta kendisi durmaya çalışıyor yakında yürür emeklemek mi? uçuyor sanki bir de bu aralar koltuklara tırmanmaya başladı ama her bebeğin gelişimi farklı oluyor tabi amaan ne kadar geç o kadar iyi rahatınıza bakın önünde sonunda kalkacaklar

valla doğru diyorsun ne kadar geç o kadar iyi. emeklesin kalksın diye bekliyordum. canım çıkıyor şimdi düşecek kafayı vuracak diye. elinden tutup gezdiriyorum belim gitti iyice. yürüyene kadar bakalım kaç ay geçecek bu arada olan bize olacak

7 aylıkken emeklemeye başladı ve eşyalara tutunarak ayağa kalkmaya başladı şimdi hızına yetişebilene aşkolsun
koltuklara tutunarak yanyan gidiyor. kendisi oturup kalmayıda öğrendi

bu aralar ellerini bırakarak durmayı deniyor
çok zor bir dakka yanlız bırakmaya gelmiyor

7 aylıkken emeklemeye başladı ve eşyalara tutunarak ayağa kalkmaya başladı şimdi hızına yetişebilene aşkolsun
koltuklara tutunarak yanyan gidiyor. kendisi oturup kalmayıda öğrendi

bu aralar ellerini bırakarak durmayı deniyor
çok zor bir dakka yanlız bırakmaya gelmiyor

al işte:) barış aynı özge durunun 1 ay küçük hali
sen ilk kaktığı zamanlar düşmesi alışması için bırakıyormuydun çocuğun hep peşindeyim tutup duruyorum düşerken acaba gelişimini engellemiş mi oluyorum?

offf biran önce yürüselerde şu kalp çarpıntısından kurtulsak
panik atak olmama az kaldı
gerçi o zaman da dur durak bilmeyecekler
işimiz zor bu atom karıncalarla:)

sen ilk kaktığı zamanlar düşmesi alışması için bırakıyormuydun çocuğun hep peşindeyim tutup duruyorum düşerken acaba gelişimini engellemiş mi oluyorum?

valla hep dibindeydim tutmuyordum sadece düşecek gibi olursa yakalıyordum

düşerde korkarsa birdaha ayağa kalkmak istemez diye
şimdi bırakıyorum

benim oğlumda emekle yok daha,olacak gibi de görünmüyor,direk yürücek herhalde.kollarının altından tutunca çok güzel adım atıyor.yürüteç alsam mı diye ikilemdeyim:uhm:

benim oglum ne emekliyor ne kendi kendine ayaga kalkabiliyor anca oturdugu yerden yüzüstü dönüyor ve örümcekte koşturuyor hic niyeti yok gibi.. ögretmeye çalısıyorum ama ögrenmicek sanırım bi yandanda işime geliyo oturtuyorum mutfaga lavaboya gidince gözüm arkada kalmıyo en fazla yatmış ve biraz sürünmüş oluyo

ben de ilk ayaklandığında arkasında 5 tane kırlentle geziyordum nerde dikilse arkasına kırlentleri diziyordum bir gün gene kerlentleri yerleştirdim eli kaydı tutunduğu yerden pat diye yere düştü 5 kırlentin arasında kalan küçücük boşluğa kafayı çarptı allahtan yumuşak düştü
o gün her zaman onu koruyamayacağımı anladım ve allaha havale ettim tedbiri elden bırakmıyorum ama fazla da korumacı olmaya gerek yok yoksa kafayı yer insan:ecrin_bebek:

başlarda dibnde duruyordum sürekli düşerse tutayım diye ama şimdi daha rahat ayakta duruyor nadir düşüyor.

koltuklarımın ahşap ayak kısımlarına sandalye minderlerini bağladım (köşeler tehlikeli)
televizyon sehpasının kenarlarına köşe koruyucu aldım
demir ayaklı orta sehpamı ortadan kaldırdım
kızımın peşinde dolanmıyorum artık

ama koridora ve başka odalara doğru fırlarsa peşindeyim ama uzaktan tabi

maşallah benimkide 7.ayında daha tık yok öyle oturuyo çok tembeliz çok gamyoncuiremsu

Back