- Konu Sahibi FERAYKANAL
oğlum 8ay 10 günlük ama daha ayağa kalkmıyor bizimki biraz tembel mi yoksa emeklemiyorda sizin bebeişler nasıl
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimki 7 . ayda koltuk kenarlarında dikilip yürümeye başladı şimdi de ayakta kendisi durmaya çalışıyor yakında yürür emeklemek mi? uçuyor sanki bir de bu aralar koltuklara tırmanmaya başladı ama her bebeğin gelişimi farklı oluyor tabi amaan ne kadar geç o kadar iyi rahatınıza bakın önünde sonunda kalkacaklar
7 aylıkken emeklemeye başladı ve eşyalara tutunarak ayağa kalkmaya başladı şimdi hızına yetişebilene aşkolsun
koltuklara tutunarak yanyan gidiyor. kendisi oturup kalmayıda öğrendi
bu aralar ellerini bırakarak durmayı deniyor
çok zor bir dakka yanlız bırakmaya gelmiyor
al işte:) barış aynı özge durunun 1 ay küçük hali
sen ilk kaktığı zamanlar düşmesi alışması için bırakıyormuydun çocuğun hep peşindeyim tutup duruyorum düşerken acaba gelişimini engellemiş mi oluyorum?
offf biran önce yürüselerde şu kalp çarpıntısından kurtulsak
panik atak olmama az kaldı
gerçi o zaman da dur durak bilmeyecekler
işimiz zor bu atom karıncalarla:)
al işte:) barış aynı özge durunun 1 ay küçük hali
sen ilk kaktığı zamanlar düşmesi alışması için bırakıyormuydun çocuğun hep peşindeyim tutup duruyorum düşerken acaba gelişimini engellemiş mi oluyorum?
offf biran önce yürüselerde şu kalp çarpıntısından kurtulsak
panik atak olmama az kaldı
gerçi o zaman da dur durak bilmeyecekler
işimiz zor bu atom karıncalarla:)
benimki 7 . ayda koltuk kenarlarında dikilip yürümeye başladı şimdi de ayakta kendisi durmaya çalışıyor yakında yürür emeklemek mi? uçuyor sanki bir de bu aralar koltuklara tırmanmaya başladı ama her bebeğin gelişimi farklı oluyor tabi amaan ne kadar geç o kadar iyi rahatınıza bakın önünde sonunda kalkacaklar