Merhaba arkadaşlar ben 13 haftalık hamileyim ama şu an bişey hissedemediğim için inanamıyorum, en son birkaç gün önce doktora gittim baktım ki bebeğim epey hareketli ve çok heyecanlandım o günden beri rüyada gibiyim. Şimdi hayırlısı ile hareketlerini hissetmeyi bekliyorum. Sizler kaçıncı haftada hissettiniz??
Canim ben 20.hafta doldugunda hissettim ayni senin gibi doktora gittigimde ultrasonda kipir kipir goruyordum ama ben bisey hissetmiyordum bide benim ucuncu cocugum cabuk hissedersin demislerdi simdi masallahh yerinde durmuyo disardan belli oluyor hareketleri 26 haftamiz bitmek uzere
Canim ben 20.hafta doldugunda hissettim ayni senin gibi doktora gittigimde ultrasonda kipir kipir goruyordum ama ben bisey hissetmiyordum bide benim ucuncu cocugum cabuk hissedersin demislerdi simdi masallahh yerinde durmuyo disardan belli oluyor hareketleri 26 haftamiz bitmek uzere
Şu anda 19. Haftamdayım ve dün akşam bebeğim makarna yedikten sonra otururken 12,13 kere aynı yerde pıt pıt yaptı, öncesinde de aslında derimin altında gıdıklanma ve baskı ile dönme hareketleri hissettim bence onlar da bebişimdi gaz falan değildi