Bebek Beslenmesi bebişinizin beğenerek yediği öğün veya kahvaltı tariflerini paylaşalım

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Benim tavsiyem karışık püreler vermeyin.
Ben kahvaltıyı bir minik lokma peynir, bir minik lokma yumurta, bir kaşık da portakal suyu şeklinde veriyorum. Hepsinin tadını alıyor. Ceviz ve pekmezi de karıştırıp üzerine veriyorum.
Bir de sevmediği şeyleri sevdiği şeylerle verip zamanla sadeleştirebilirsiniz. Benim oğlum sebze, çorba hiç mi hiç yemiyordu. ama meyve ve yoğurda bayılıyordu. Ben de sebzelerini bol portakal suyu ya da yoğurdun içinde vermeye başladım. Ona biraz alıştıktan sonra her kaşıktaki yoğurt miktarını yavaş yavaş hissettirmeden azalttım. Şimdi sade sebze yiyor.

benim kızım bizim yediğimiz her şeyi bayılarak yiyor ama tadımlık veriyorum kendisine yaptığım sebze çorbalrını sevmiyor. kahvaltı bende herşeyini ayrı ayrı veriyorumki hepsinin tadını bilsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…