• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebişin kalp atışı :(

daisydaisy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2010
26
0
36
İstanbul
Arkadaşlar cuma günü idrar testi yaptm , pozitif çıktı.. ama sevinemedim bile tam olarak :çok üzgünüm: daha önceki bebiş denememiz boş gebelikle sonuçlanmıştı.. kalp atışını duyamamıştık hiç:çok üzgünüm:
dün doktora gittim.. keseyi gördük ama kalp atışını yine duyamadık :çok üzgünüm: doktorum bir hafta sonra tekrar bakalım .. erken olabilir dedi.. emin olarak haftasını da söyleyemedi çünkü adetlerim çok düzensizdi.. en son 18 martta regl olmuştum.. bir tarafım her şey olacağına varır takma kafana diyor.. ama diğer yandan içim içimi yiyor..
sizler bebeğinizin kalp atışını ilk doktora gidişinizde duydunuz mu ?
İnşallah hepimiz için Rabbim en hayırlısını verir..:Saruboceq:

kalp atımı 7 haftada görülüyor cnm ben 7 haftada hem keseyı görmüştüm hemde kalp atımlarını..
içini ferah tut çok küçük oldugu için görünmemiş olabilir...

kalp atımı 7 haftada görülüyor cnm ben 7 haftada hem keseyı görmüştüm hemde kalp atımlarını..
içini ferah tut çok küçük oldugu için görünmemiş olabilir...

içimi ferahlattın canım ya, inşallah söylediğin gibidir:Saruboceq:
Sen de hamilesin sanırım.. Allah sağlıkla kavuştursun prensesine:nazar:

tam 1 aylık hamiştim kese görüldü 2 hafta sonrada miniğimin kalbi pıt pıt diye atmaya başladı inş tekrar rabbim yaşamayı nasip eder tüm anneciklere ve bana

arkadaşlar cuma günü idrar testi yaptm , pozitif çıktı.. Ama sevinemedim bile tam olarak :çok üzgünüm: Daha önceki bebiş denememiz boş gebelikle sonuçlanmıştı.. Kalp atışını duyamamıştık hiç:çok üzgünüm:
Dün doktora gittim.. Keseyi gördük ama kalp atışını yine duyamadık :çok üzgünüm: Doktorum bir hafta sonra tekrar bakalım .. Erken olabilir dedi.. Emin olarak haftasını da söyleyemedi çünkü adetlerim çok düzensizdi.. En son 18 martta regl olmuştum.. Bir tarafım her şey olacağına varır takma kafana diyor.. Ama diğer yandan içim içimi yiyor..
Sizler bebeğinizin kalp atışını ilk doktora gidişinizde duydunuz mu ?
Inşallah hepimiz için rabbim en hayırlısını verir..:saruboceq:

içini ferah tut arkadasım.adet düzensizliğinde bebek normalden küçük oluyo.o yüzden duyamamıssındır.ben 8 haftalık diye gittiğimde 6 haftalıktı.

bende bugün itibariyle 6+2 günlük hamileyim 5+5 günlükken vejinal muayenede gözüktü bebegim 15 gün sonra gel dedi doktor şimdi yorumları okuyorumda 7+4 günlükken gidecegim doktora eğer herşey yolundaysa kalp atışlarını duyabilecegim inş. başta moralım çok bozulmuştu ama burdaki arkadaşlar saolsun tecrübelerini yaşadıklarını okudukca anlıyorum ki boşuna telaşlanıyorum herşey yolunda gidiyor inş. buluntılarım hafif bastırmaya başlıyor benimde gecen haftaya kadar gayet iyiydim ama sanırım artık bebegimde ben buradayım diye vucuduma sinyaller vermeye başlıyor ama buluntısı olmayan arkadaşlarda üzülmesin bulantısı olmayıpta çok sağlıklı gebelik yaşan insanlarıda görüyoruz cevremizde inş. hayırlısıyla bende 8 gün sonra bebegimin kalp atışlarını duyabilecegim..:emir_bebek:

bende bugün itibariyle 6+2 günlük hamileyim 5+5 günlükken vejinal muayenede gözüktü bebegim 15 gün sonra gel dedi doktor şimdi yorumları okuyorumda 7+4 günlükken gidecegim doktora eğer herşey yolundaysa kalp atışlarını duyabilecegim inş. başta moralım çok bozulmuştu ama burdaki arkadaşlar saolsun tecrübelerini yaşadıklarını okudukca anlıyorum ki boşuna telaşlanıyorum herşey yolunda gidiyor inş. buluntılarım hafif bastırmaya başlıyor benimde gecen haftaya kadar gayet iyiydim ama sanırım artık bebegimde ben buradayım diye vucuduma sinyaller vermeye başlıyor ama buluntısı olmayan arkadaşlarda üzülmesin bulantısı olmayıpta çok sağlıklı gebelik yaşan insanlarıda görüyoruz cevremizde inş. hayırlısıyla bende 8 gün sonra bebegimin kalp atışlarını duyabilecegim..:emir_bebek:

evet kesinlikle haklısın insan burda çok moral buluyor.. pazartesiyi dört gözle bekliyorum iyi ya da kötü bir sonuç alsam rahatlayacağım..doktorum ilk muayenede vajinal ultrson kullanmadı.. o şekilde daha erken duyulabiliyormuş aslında..
benim de midemde bulantı, yanma başladı.. iyiye işarettir inş.. geçen sefer yoktu hiç.. ama tabi senin de dediğin gibi belirtiler kişiden kişiye hatta aynı kişide doğumdan doğuma bile değişebiliyor.. hepimiz için hayırlısı olur inşallah:Saruboceq:

ben 7 haftalıkken karından duyduk meraklanma canım duyarsın inş ya beklemek çok zor:1hug:

evet canım ya en zoru beklemek, aklıma getirmemeye çalışıyorum ama ne mümkün..sen de çok yeni hamilesin..tebrik ederimm alkisalkisalkis inşallah sağlıklı, huzurlu bir hamilelik geçirir sağlıkla bebişini kucağına alırsın...

Back