Ş
şeker kız kendi
Ziyaretçi
- Konu Sahibi şeker kız kendi
ben iki gün önce hissettim, hala onu düşünüyorum, çokçokçok güzeldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben iki gün önce hissettim, hala onu düşünüyorum, çokçokçok güzeldi
gerinmeyi de şöyle mi hissediyoruz, mesela bazen bebeğin bir dokunuşu göbeğimin alt sağında aynı anda da bebeğimin bir dokunuşunu solumun üst kızmında hissediyorum, geriniyor galiba diyorum ne uzunlar öyle...ay içim içime sığmıyorrr:sm_cool:Ben hamileyken hissediyordum.Aynı yerde periyodik olarak hereket oluyodu.Hareketlerin arasındaki zamanı sayıyordum aynıydı hep.Araştırdım bebekler son aylarda doğduktan sonra yaptıkları bütün hareketleri yapıyorlarmış.Hıçkırma, gerinme vs.
gerinmeyi de şöyle mi hissediyoruz, mesela bazen bebeğin bir dokunuşu göbeğimin alt sağında aynı anda da bebeğimin bir dokunuşunu solumun üst kızmında hissediyorum, geriniyor galiba diyorum ne uzunlar öyle...ay içim içime sığmıyorrr:sm_cool:
AAAA O HIÇKIRIKMI OLUYO SANKİ HAFİFTEN TEKME ATIYO GİBİ AMA SIK SIK BAHSETTİĞİNİZ BUMU BENDE ÖYLE OLDU GEÇENLERDEevet evet, peryodik olarak sıçrıyor gibi, aynı aralıklarla, çok komik hissediyorsun :dance:
evet evet, peryodik olarak sıçrıyor gibi, aynı aralıklarla, çok komik hissediyorsun :dance:
27 haftadayız şirin teyzesi....... demek elerini bir yerde, ayaklarını da başka yerde hissediyoruz...ayyy çok güzelll o an ultrason olsa da bakabilsek ne maskaralıklar yapıyor diye:sm_cool::sm_cool:Eğer gerinmeyse bana çok oluyor canım Bu olay yaa karnım şekilden şekile giriyorkafamçokkarıştı kaç haftalık haMişsin annemizz??:1hug: