Bebişimm

5+1 de 1gün sonra çağırmamıştır, yazım hatası olmuş herhalde. 6 da görülüyor genelde ama değişkenlik gösteriyor keseyi, beveği, kalp atışını duymak. Sabır :) hayırlı olsun ;)

5+1 de 1gün sonra çağırmamıştır, yazım hatası olmuş herhalde. 6 da görülüyor genelde ama değişkenlik gösteriyor keseyi, beveği, kalp atışını duymak. Sabır :) hayırlı olsun :KK66:
1 hafta önce görüştük doktorumla yarın için randevu verdi.. Hata yok. Cok heycanlıyım keseyi mi görebilirim sadece

1 hafta önce görüştük doktorumla yarın için randevu verdi.. Hata yok. Cok heycanlıyım keseyi mi görebilirim sadece
Ok ben anlamamışım. Muhtemelen keseyi.görürsün. benim 5te kese bile görülmemişti tatlım. Olur da kese bile görülmezse stres yapma hemen. Sabırlı olmaya çalış. Erken doktora gitmek stres yapabiliyor. :)

Ok ben anlamamışım. Muhtemelen keseyi.görürsün. benim 5te kese bile görülmemişti tatlım. Olur da kese bile görülmezse stres yapma hemen. Sabırlı olmaya çalış. Erken doktora gitmek stres yapabiliyor. :)
Sen kaç haftalıksın canım? Biz 3 aydır istiyoruz bu ay yumurta takibi ile gebe kaldım ben

Kızlar 5.0 haftalık gebeyim. Doktorum 5+1de muayeneye cağırdı. Bebişimi görebilir miyim yoksa erken mi daha
Görme ihtimaliniz düşük ama imkansız değil daha doğrusu keseyi görebilirsiniz ama bebeği göremezsiniz henüz tam anlamıyla miniminnacık.
O yüzden goremezsenjz tedirgin olmayın. Sağlıkla gelsin meleginiz 🙏🏻

Görme ihtimaliniz düşük ama imkansız değil daha doğrusu keseyi görebilirsiniz ama bebeği göremezsiniz henüz tam anlamıyla miniminnacık.
O yüzden goremezsenjz tedirgin olmayın. Sağlıkla gelsin meleginiz 🙏🏻
Cok teşekkür ederim güzel dileğiniz için :) 3 aydır bekliyoruz sabırsızlanıyorum şimi görmek için ❤️

Kızlar 5.0 haftalık gebeyim. Doktorum 5+1de muayeneye cağırdı. Bebişimi görebilir miyim yoksa erken
Kızlar 5.0 haftalık gebeyim. Doktorum 5+1de muayeneye cağırdı. Bebişimi görebilir miyim yoksa erken mi daha
Ben hamile oldugumu ogrendigimde 5 haftalikti gittim bakti daha canlanmamis dedi keseyi gordu 7+2 de gittim tekrar hem bebegi hem kalp atışını duymustum🙏 allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin insallah 🤗

Back