Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
5+1 de 1gün sonra çağırmamıştır, yazım hatası olmuş herhalde. 6 da görülüyor genelde ama değişkenlik gösteriyor keseyi, beveği, kalp atışını duymak. Sabır :) hayırlı olsun
5+1 de 1gün sonra çağırmamıştır, yazım hatası olmuş herhalde. 6 da görülüyor genelde ama değişkenlik gösteriyor keseyi, beveği, kalp atışını duymak. Sabır :) hayırlı olsun
Ok ben anlamamışım. Muhtemelen keseyi.görürsün. benim 5te kese bile görülmemişti tatlım. Olur da kese bile görülmezse stres yapma hemen. Sabırlı olmaya çalış. Erken doktora gitmek stres yapabiliyor. :)
Ok ben anlamamışım. Muhtemelen keseyi.görürsün. benim 5te kese bile görülmemişti tatlım. Olur da kese bile görülmezse stres yapma hemen. Sabırlı olmaya çalış. Erken doktora gitmek stres yapabiliyor. :)
Görme ihtimaliniz düşük ama imkansız değil daha doğrusu keseyi görebilirsiniz ama bebeği göremezsiniz henüz tam anlamıyla miniminnacık.
O yüzden goremezsenjz tedirgin olmayın. Sağlıkla gelsin meleginiz
Görme ihtimaliniz düşük ama imkansız değil daha doğrusu keseyi görebilirsiniz ama bebeği göremezsiniz henüz tam anlamıyla miniminnacık.
O yüzden goremezsenjz tedirgin olmayın. Sağlıkla gelsin meleginiz
Ben hamile oldugumu ogrendigimde 5 haftalikti gittim bakti daha canlanmamis dedi keseyi gordu 7+2 de gittim tekrar hem bebegi hem kalp atışını duymustum allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin insallah