Bebisimiz bizimle

ebrubirol

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2010
960
1.584
208
İstanbul
Merhabalar kizlar.idrar testlerinden sonra dun hastaneye gittim.kan testi yapti doktor bulasici hastalik testi ve idrar ornegi aldilar.beta hcg degerim 6774 cikti.ve hamileyim Allahima sukurler olsun,idrara sikisik olmadigim icin alttan bakti doktor ve kesemizi gorduk cok sukur ama bebisimiz yok :-( sabah gittigimde testten once normalde 22 mayista adet olmam gerekiyodu doktor da assa yukari 8 haftalik olur dedi tabi muayene etmeden ama tahminime gore gec döllenme oldu,kesemiz 10 milim dedi 2 hafta sonra tekrar gidicem.boyle olan varmi sorunumuz var mi acaba simdi kara kara dusunuyorum.eski adet tarihime gore dusundugu icin kesede bebek olmayinca yalanci gebelik olabilir dedi.ama 8 haftalik degil tahminimce.bana vitamin ve progestan verdi.3 senelik evliyim 2 sene dogum kontrol haoi kullandim 1 sene oldu birakali.doktor 3 senedir olnadigini dusundugu icin uzun zaman olmayinca dusuk olabilir her turlu ihtimalke karsi onlemi alalim bu ilaci kullan dedi.fitil gibi dedi.bende ilaci aldim hap dedi eczaci bende geri gittim yanlis olmasin diye doktor bana uzun sure olmadi kullan tekrar dedi bende durumu duzelttim 1 senedir olmuyo 2 sene hap kullandim diyince ozaman dedi sana birakiyorum dedi ister kullan ister kullanma dedi.bi zarari yok dedi cocuga.ben suan icin kullanmadim.beta hcg degerimr gore kac haftalkik olabilir,bi sorunumuz varmidir.ben haftaya tekrar gotmek istiyorum.bebegimi görmeden icim rahat etmicek.bu arada esimde pzt varikoselden ameliyat oldu.Allahimin takdiri bize.ama olsun asla isyan etmeedim.yeterki gelsin bize melegimiz.

Son düzenleme:

Canim ben boyle oldum 8. Haftada kanamam geldi vucut kendi kendine atti kurtaj oldum ama o.zaman cok arastirdim 9. Haftada bebegi gorenler var. Umudunu parcalamamak icin degil tedbirli ol diye yazdim kanama falan gorursen hemen doktora git once pembe kan geliyor. Sana veridigi hap progesteron o hem iciliyor hap gibi hem de vajinaya fitil gibi konuyor hicbir zarari yok korkma

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım öncelikle bilgilendirdiğin için teşekkürler.bu sabah hafif leke vardı peçetede.çok az bi damla bile değildi.çok korktum aslında ama
hapı evet doktor özellikle belirtti eczaneler agızdan alınmasını önerir dedi ama sen fitil şeklinde kullanıcaksın haftada ikii kere dedi kullansammı acaba ya kafam okadar karıştıki.kullanıp kullanmama arasında kaldım.

Canim mutlaka kullan bak o dusuk onluyor belki 9.haftada gorexeksin bebegi belki gec dollenme

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…