Eki Görüntüle 529223
Ben de Caploonba marka angel serisini aldım bebeişime. Meltem mobilyayla Caploonba çok beğendim. Valla ilk gittiğimde en ucuz mobilyası 2.5-3 bin dediler çok pahalı geldi. Sonra akşam üzeri gezerken bir daha uğradım. Sahibi olan kadının kocası daha esnaf çıktı:)) Bu mobilya içinde kidboo nun uyku seti, abajuru ve mekan yatağıyla 2 bine aldım (yarısını peşin verdim ama).
Hamileliğimin 32. haftasındayım 9. ayıma gitrdim ama doktor daha 2 ayın var doğuma dedi. Tecrübeli annelere soruyorum odayı hazırlasam mı?
İyi güzel,hoş Allah güle güle kullanmak nasip etsin ama 'bebek odasını hazırlasam mı' demişsiniz anladım.
Bence hazırlamalısınız,fakat tek anlamadığım bebek odasının fiyatını,ne kadar ücret ödediğnizi neden belirttiniz onu anlamadım.
Vardır bir bildiğiniz muhakkak,sadece öğrenmek istedim..?
ben aralık anneleri topğindeyim
bizim arkadaşlarında çoğu hazırlığını yaptı hatta çamaşırlarını yıkayıp hazırlayanlarda var
ben aralarında en geç kalanıyım
bence oda için erken değil allah korusun erkende doğabilir tedbirli olmak en iyisi
ha bir ay önce, ha bir ay sonra hazırlanmış odası ne fakederki
allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
tatlım daha 2 ayım var demişin ama Allah korusun ne olacağını bilemzsin.hastane cantan bile hazır olsun bence.7.ay riskli çünkü.ben öyle yapmıstım.bu arada mobilya kokusu cok gec cıkıyor odadan ve inan bas ağrıtıcı.ben sadece mobilyadan besik aldım ama 15-20 gün boyunca yatak odasında yatamadım.pencere sürekli acık olmasına rağmen odaya girince mobilya kokusu oluyordu ağır bir sekilde.bütün bunları göz önünde bulundur.çamasırların yıkanması ütülenmeside cabası.benden tavsiye
Kesinlikle tam zamanı ben 6. Ayımda siparişi verdim 1ay sonra geldi.bebek gelmeden an az2 ay önce odası hazır olsun cunku mobilya kokusu geçmiyor.bebek icin zararlı.son 1ay kala bende dolaplarına örtülerini dikip eşyalarını yıkayım hep yerleştirmiştim.dogum çantam bile hazırdı.son ay zaten zor oluyor hazırlıklar icin.bence odayı yap hemen eğer oda yapmayı düşünüyorsan.ayriyetten kendi odanada park yatak al derim.benim kizim geceleri 20aylik olana kadar yanımızda uyudu.rahat oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?