• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Bebişiminn odasını hazırlasam mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

salel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2011
38
0
36
Kahramanmaraş
Eki Görüntüle 529223

Ben de Caploonba marka angel serisini aldım bebeişime. Meltem mobilyayla Caploonba çok beğendim. Valla ilk gittiğimde en ucuz mobilyası 2.5-3 bin dediler çok pahalı geldi. Sonra akşam üzeri gezerken bir daha uğradım. Sahibi olan kadının kocası daha esnaf çıktı:)) Bu mobilya içinde kidboo nun uyku seti, abajuru ve mekan yatağıyla 2 bine aldım (yarısını peşin verdim ama).
Hamileliğimin 32. haftasındayım 9. ayıma gitrdim ama doktor daha 2 ayın var doğuma dedi. Tecrübeli annelere soruyorum odayı hazırlasam mı?
:emir_bebek: :49: :nazar:

İyi güzel,hoş Allah güle güle kullanmak nasip etsin ama 'bebek odasını hazırlasam mı' demişsiniz anladım.
Bence hazırlamalısınız,fakat tek anlamadığım bebek odasının fiyatını,ne kadar ücret ödediğnizi neden belirttiniz onu anlamadım.
Vardır bir bildiğiniz muhakkak,sadece öğrenmek istedim..?

daha erken cnm küçük hamaklar var onlardan al can kurtarıcı oluyorlar onda bi kaç ay gaz sancısı boyunca yatırırsın kendini anne karnın da hissediyor sen dogunmdan sonra kendini topladıktan snr getir ben böyle yaptımm cnm bide hamile halinle onunla mı ugraşacan

Eki Görüntüle 529223

Ben de Caploonba marka angel serisini aldım bebeişime. Meltem mobilyayla Caploonba çok beğendim. Valla ilk gittiğimde en ucuz mobilyası 2.5-3 bin dediler çok pahalı geldi. Sonra akşam üzeri gezerken bir daha uğradım. Sahibi olan kadının kocası daha esnaf çıktı:)) Bu mobilya içinde kidboo nun uyku seti, abajuru ve mekan yatağıyla 2 bine aldım (yarısını peşin verdim ama).
Hamileliğimin 32. haftasındayım 9. ayıma gitrdim ama doktor daha 2 ayın var doğuma dedi. Tecrübeli annelere soruyorum odayı hazırlasam mı?
:emir_bebek: :49: :nazar:

ben aralık anneleri topğindeyim
bizim arkadaşlarında çoğu hazırlığını yaptı hatta çamaşırlarını yıkayıp hazırlayanlarda var
ben aralarında en geç kalanıyım:1:
bence oda için erken değil allah korusun erkende doğabilir tedbirli olmak en iyisi
ha bir ay önce, ha bir ay sonra hazırlanmış odası ne fakederki:34:
allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Son düzenleme:
İyi güzel,hoş Allah güle güle kullanmak nasip etsin ama 'bebek odasını hazırlasam mı' demişsiniz anladım.
Bence hazırlamalısınız,fakat tek anlamadığım bebek odasının fiyatını,ne kadar ücret ödediğnizi neden belirttiniz onu anlamadım.
Vardır bir bildiğiniz muhakkak,sadece öğrenmek istedim..?

aynı konuyu doğum hazırlığında yazmıştım ordan alıp yapıştırdım. Ordaki arkadaşlar fiyatlarıyloa yazıyorlar da...

ben aralık anneleri topğindeyim
bizim arkadaşlarında çoğu hazırlığını yaptı hatta çamaşırlarını yıkayıp hazırlayanlarda var
ben aralarında en geç kalanıyım:1:
bence oda için erken değil allah korusun erkende doğabilir tedbirli olmak en iyisi
ha bir ay önce, ha bir ay sonra hazırlanmış odası ne fakederki:34:
allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Sağolun Allah bütün hamilelerin bebişlerini sa sağlim kuycağına almayı nasip etsin.Hava soğuyor evin kış halılarını sermeden getirteyim en iyiysi.
Sağolun...
:emir_bebek:

tatlım daha 2 ayım var demişin ama Allah korusun ne olacağını bilemzsin.hastane cantan bile hazır olsun bence.7.ay riskli çünkü.ben öyle yapmıstım.bu arada mobilya kokusu cok gec cıkıyor odadan ve inan bas ağrıtıcı.ben sadece mobilyadan besik aldım ama 15-20 gün boyunca yatak odasında yatamadım.pencere sürekli acık olmasına rağmen odaya girince mobilya kokusu oluyordu ağır bir sekilde.bütün bunları göz önünde bulundur.çamasırların yıkanması ütülenmeside cabası.benden tavsiye:34:

Kesinlikle tam zamanı ben 6. Ayımda siparişi verdim 1ay sonra geldi.bebek gelmeden an az2 ay önce odası hazır olsun cunku mobilya kokusu geçmiyor.bebek icin zararlı.son 1ay kala bende dolaplarına örtülerini dikip eşyalarını yıkayım hep yerleştirmiştim.dogum çantam bile hazırdı.son ay zaten zor oluyor hazırlıklar icin.bence odayı yap hemen eğer oda yapmayı düşünüyorsan.ayriyetten kendi odanada park yatak al derim.benim kizim geceleri 20aylik olana kadar yanımızda uyudu.rahat oluyor.

tatlım daha 2 ayım var demişin ama Allah korusun ne olacağını bilemzsin.hastane cantan bile hazır olsun bence.7.ay riskli çünkü.ben öyle yapmıstım.bu arada mobilya kokusu cok gec cıkıyor odadan ve inan bas ağrıtıcı.ben sadece mobilyadan besik aldım ama 15-20 gün boyunca yatak odasında yatamadım.pencere sürekli acık olmasına rağmen odaya girince mobilya kokusu oluyordu ağır bir sekilde.bütün bunları göz önünde bulundur.çamasırların yıkanması ütülenmeside cabası.benden tavsiye:34:

Cnm sağolun, odayı boşalttırdımm ben de yeni. O zaman hava iyice soğumadan odanın penceresini bir süre açık bırakayim. Söylediğiniz iyi oldu, sağolun. Şimdi 33. haftadayım cnm,korkuyorum zaten erken doğum olur diye. Okulda birden rahtsızlandım 3 hafta önce rahim ağzımda açılma olduğu için yatıyorum, erken doğum iznine ayrıldım. Bu hafta en iyisi getirteyim. sağolasın cnm...:emir_bebek:

Kesinlikle tam zamanı ben 6. Ayımda siparişi verdim 1ay sonra geldi.bebek gelmeden an az2 ay önce odası hazır olsun cunku mobilya kokusu geçmiyor.bebek icin zararlı.son 1ay kala bende dolaplarına örtülerini dikip eşyalarını yıkayım hep yerleştirmiştim.dogum çantam bile hazırdı.son ay zaten zor oluyor hazırlıklar icin.bence odayı yap hemen eğer oda yapmayı düşünüyorsan.ayriyetten kendi odanada park yatak al derim.benim kizim geceleri 20aylik olana kadar yanımızda uyudu.rahat oluyor.

Cnm sağolasın. biz de mobilyalı oda aldık, annem de park yatak alim ben de diyor. Benim yatak odam dar zaten, aldığım mobilyanın beşiği büyüyebilen beşik soığmaz odama. Hazırlıklara başlayim artık inşallah. sağolun cnm.
Allahım hayırlısıyla bebeğimizi kucağıma alırım inş. :emir_bebek:

yazilarinizi okudukca cok gec kaldigimi anliyorum ben daha yeni yeni odasini ve esyalarini hazirliorum kizimin.tabiii annemle beraber:))

bu konuda bi tembelde benim sanirim :9: az once hastane cantamizi hazirladim ancak ve esyalarimizda ise daha eksiklikler var. sonradanda alinabilecek seyler olsada genede var yani...gecen hafta camasirlari yikayip utuledim yerlestirdim vs...yani bende gec kalmistim. bazi tanidiklarim 20. haftayi gecince odalarini filan hazirladilar, ama ben cesaret edememistim. herseyini gec hazirladim yavrumun, insaAllah zamaninda saglicakla gelir :16::16::emir_bebek:

odası çookk güzelmiş bıcırıgın :)) bence hazırlayın zaten ancak olur dedıgınız gıbı kurulcak havalancak belkı oda boya-badana olcak, hem yavas yavas içinize sine sine yapın bence..dahada beklersenız asıl son ayda cok daha zor olur :) saglıkla alın kucagınıza ınsallahh . :)

Back