Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlarr geçen çarşamba test yaptırdım Hcg değerim 56 çıktı bebek ultrasonda gözükmedi düşükten şüphelendi doktor benim için dua edin tesstte Hcg değerim artmış olsun ve ultrasonda bebişim gözüküyor olsun :)
aminnn canımm ben şimdiden isim bile düşünmeye başladım çin takvimine göre kız oluıcak gözüküyor hoş kesinliği yok ama...Allah sağ salim elime versinde kızı erkeği önemi yokta kız olsun isterdim çok
arkadaşlarr geçen çarşamba test yaptırdım Hcg değerim 56 çıktı bebek ultrasonda gözükmedi düşükten şüphelendi doktor benim için dua edin tesstte Hcg değerim artmış olsun ve ultrasonda bebişim gözüküyor olsun :)
CANIM ZATEN 56 hcg ile kese gözükmezki.doktorun bunu bilmemesi çok garip.2 günde bir kan testiyle değerine baksaydı daha mantıklı olurdu hamileliğin ilerleyişi açısından daha bilgi verici olurdu.inşallah hamilesindir.bu arada kese 1500lerdeyken falan görülüyo diye biliyorum.
zaten ben hamilelik için gitmemiştim ondan bana bilgi veremedi.kist için gitmiştim ben daha sonradan sorunca söledim böle böle ilişki yaşadım diye :) geçen hafta çarşamba test yaptırmıştım en son. 56ydı Hcg sizce bugün kaça gelmiştir :)