arkadaşa katılıyorum hemen ilaç tedavisine başlayan dr lara güvenmemek gerek.benım oglumda neredeyse 3. ayından berı gecelerı bır ara ınler, uykusunda aglar.. ben bır gozlem yaptım kısa surelıde olsa televızyon ızledıgınde oluyor, sanırım o goruntuler bır sekılde ona fazla gelıyor.. hıc bır sekılde bır kac dakıka dahı olsa televızyona baktırmıyorum, ciddi sekılde azaldı.. benden once yazan arkadas ınek sutu demıs ama doktorlar 1 yasından once KESINLIKLE ınek sutunu onermıyor.. bilginiz olsun..mesela benım oglum 2 aylıkken kanlı, sumuksu ıshal oldu doktor doktor gezdık neden oldugu bulunamadı sonra bır prof. ınek sutu alerjısı var dedı.. ben ınek sutu ıle ılgılı tum urunlerı kestım cocuk duzeldı.. dusunun kı emzırıyorum dırek vermıyorum o bıle onu etkıleyebılıyor yanı, alerjık bır tepkı olabılır, ınek sutune ne kadar gec baslanırsa o kadar ıyı.. bırde d vıtamının cok vermek acaba bıngıldagın erken kapanması gıbı bır etkı yapmazmı? 8 damla bana cok geldı? benden sana bır tavsıye asla bır doktorla sınırlı kalma.. bızım oglumuzun ınek sutu alerjısını baska bır doktor dızanterı dıye yorumladı cocuga 1 ay antıbıotık ıcırttı.. yanı bazı doktorlar cıddı hatalarda yapabılıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?