• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları bebişimin kakası

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

munise19

Guru
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2008
208
3
296
41
İstanbul
kızlar çok endişeliyim. kızımın günde 4-5 bezi oluyor.hepside kakalı oluyor genelde. fakat beni düşündüren kakası sürekli yeşil oluyor. kızımı üşütmüyorum da. fakat neden kakası yeşil oluyor anlamadım.resmen kızım ıspanak yemiş gibi. sadece anne sütü veriyorum. ek mamaya başlamadım. 5 aylık oldu kızım. zaten memeyide pek emmek istemiyor aç kalıcak diye korkuyorum.kızım aç kalmasın düzgün beslensin diye oruç bile tutmuyorum. gündüzleri işkence çekiyorum.göğsümü görünce hep kafasını çeviriyor.ısrar edersem ağlıyor bağrıyor bende vazgeçiyorum mecburen. sadece geceleri düzgün emiyor. doktora sordum belki damakları kaşınıyordur huysuzluğu iştahsızlığı ondandır dedi. ya kafama çok takıyorum. şimdi de uykusuzluğu başladı. uykusuz olunca sinirli oluyor fakat uyumak istemiyor. anne olmak gerçekten başlı başına bir sanat. çok sabırlı olmak gerek eserimizi büyütmek için.bakalım sorunlarımız ne zaman bitecek. bu yeşil kaka için bi fikri olan varmı?:enbuyukkk:

aynı sorun bendede var.benimki kakasını yaparken gazlı ve ağlayarak yapıyordu.yeşil kaka ya çok beslendiğinden oluyodur yada yediklerinle alakalı.5 beze gelince bizim 7 bazen 10 bile oluyor.korkmamalıymışım olurmuş böyle

benim oglumda da oluyordu yedirmekden VAZGECMEYIN bebekler sagi solu merak etmekden karinlarini doyuramiyor uyurken en guzel emiyor sakin bikmayin mutlaka meme verin o acikdigi zaman deli gibi emer benim oglum oyleydi ama kizlar da bilemem bazi kizlar yemekden hoslanmiyor

canım benım benımkıde emmıyor bende uykusunda emzıyorum benımkıde uc gunde bır kaka yapıyor
5 aylık olacak

Koyu renk kaka hastaliğin belirtisidir. Her zamankinden farkliysa rengi ve içinde sümüksü şeyler varsa mutlaka bir doktora götür derim ben.
çünkü benim oğlum dizanteri oldu. Kakasi kopkoyu bir yeşil sümüksü gibiydi. Doktorda bana dediki rengi koyu olan kakalarda mutlaka bana haber ver dedi.
Bazen yediklerindende olabiliyor ama seninkisi daha birşey yemiyor süt içiyor diyorsun iştahıda az diyorsun. Bence götür canım önemli olabilir. :delphin::kahve:

Canım benim oğluşumunda kakası 2 gün önce koyu yeşildi..üşütmüş olabilir dediler.2 gün ayağına sürekli çorap giydirdim,bugün normal sarı rengine döndü.bende sadece anne sütü veriyorum.yine de için daha rahat olucaksa doktoruna bir danış..

kızlar çok endişeliyim. kızımın günde 4-5 bezi oluyor.hepside kakalı oluyor genelde. fakat beni düşündüren kakası sürekli yeşil oluyor. kızımı üşütmüyorum da. fakat neden kakası yeşil oluyor anlamadım.resmen kızım ıspanak yemiş gibi. sadece anne sütü veriyorum. ek mamaya başlamadım. 5 aylık oldu kızım. zaten memeyide pek emmek istemiyor aç kalıcak diye korkuyorum.kızım aç kalmasın düzgün beslensin diye oruç bile tutmuyorum. gündüzleri işkence çekiyorum.göğsümü görünce hep kafasını çeviriyor.ısrar edersem ağlıyor bağrıyor bende vazgeçiyorum mecburen. sadece geceleri düzgün emiyor. doktora sordum belki damakları kaşınıyordur huysuzluğu iştahsızlığı ondandır dedi. ya kafama çok takıyorum. şimdi de uykusuzluğu başladı. uykusuz olunca sinirli oluyor fakat uyumak istemiyor. anne olmak gerçekten başlı başına bir sanat. çok sabırlı olmak gerek eserimizi büyütmek için.bakalım sorunlarımız ne zaman bitecek. bu yeşil kaka için bi fikri olan varmı?:enbuyukkk:

canım benim sorunumda aynı doktora götürdüm tabi bizimki gün aşırı kaka yaptığı için tahlil yaptıramadık ama doktor normal dedi .hala yeşil kaka yapıyor arada bir sarı oluyor sonra yine yeşil. bu sıcak havalarda üşüteceğinide sanmıyorum ama bende endişeleniyorum.kızımın başka sorunuda yok . tekrar dr a götürmeyi düşünüyorum.emmeye gelince inşallah bırakmaz bebişlerimiz seni çok iyi anlıyorum.

Back