Bebişimin kafası sağa yöne doğru sivrileşiyor...

Sincet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2010
8
0
36
İstanbul
Merhaba bayanlar,

Benim 2 aylık bir oğluşum var. Oğlum sağ tarafa yatmaya alışmış ve o yöne doğru kafası sivrileşmeye başladı. Yastıkla destek yapıyorum ama yine o yöne kafasını çeviriyor. Şimdi ana kucağına sırt üstü yatırıyorum bir süredir. Acaba siz de bu türde sorun yaşadınız mı, yaşadıysanız nasıl çözdünüz? ya da zaman geçince düzeliyor mu kendiliğinden???

Değerli yorumlarınızı bekliyorum.kafamçokkarıştı

benım kardesımın basına gelmıstı. Cocuk doktoruna goturmustuk doktorun tavsıyesı ıle yatmaya alıstıgı tarafına kum torbası yaptık temız bır sekılde besıgınde hep öylece kaldı tabı alıstıg tarafa yatamayınca bay zor olustu agladı hep. Ama hıc ödün vermeden 1 ay filan devam ettık ,kafasında ki ciddi yamukluk geçtı simdı 11 yasında...

benim oğlumda her yöne doğru yattığı için düz bi sivrilik var sağa sola değil yani genelde bebeklerde oluyo ama düzeliyo diye biliyorum bence sağ tarafına sert bişi koy yada yatağın sağ dibine düz yatır oda sağa dönemez solunu boş bulur sola dönmeye çalışır inş. öle olur..

benim kızımda hep sağ tarafına yatıyordu kafası baya yamuk oldu şimdi kafasını sürekli çeviriyor biraz düzeldi.

bENıMKı HEP SAĞA YATTI ARTIK SAĞ TARAF DÜMDÜZ OLMUŞTU ÇOK ENDıŞE EDıYORDUM AMA ALLAHA ŞÜKÜR ŞıMDı TOPALAK KAFASI VAR :) dÜZELıYOR KZLAR DERT ETMEYıN. nEREDEYSE TÜM BEBEKLERıN KAFASI BÖYLE OLUYOR SONRA DZELıYOR.

ben de duzeliyor diye biliyorum cunku hic kafasi yamuk insan gormedim ama yine de kizimi her defa bir yone yatirmaya calisiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…