Doğuma Hazırlık bebişimin ismini ne koyayım ACİL YARDIM

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Bebişimin ismi hangisi olsun?

• Ecrin

OY: 13 34,2%
  • Gaye

OY: 25 65,8%

• Ankete Katılan
    38
  • Anket Kapalı .
Ecrin bu aralar duymaya başlamış olsam da çok yabancı
Ve çocuğa sürekli anlamını sorarak rahatsız edebilirler
Bide bana başka bişey çağrıştırıyor ama söylemiiim
Gaye daha güzel geliyor bana
Hem kulağa daha tanıdık geliyor
ısim verirken çocuğun bunu rahat kullanabilmesi düşünülmeli bence

Ecrin ismini ve anlamını beğeniyordum, ama sonra herkes Ecrin koymaya başladı ve anlamı da aslında benim bildiğim gibi değilmiş. maddi bir değeri ifade ediyormuş. Bence Gaye daha güzel, söylemesi de daha kolay.

Ecrin, tuana, su gibi isimler moda olmaya başladı anlamından ziyade ne kadar bilinmedik olduğu önemli oluyor anneler için.. değişik isimlri ben de severim ama öyle değişik olacak diye de herkesin çocuğuna koymaya başladığı isimleri koymam düşünsenize 2007-2009 kuşağının % 40ı ecrin, tuana, doruk, ada, su.. bebekken tamam yakışır ama düşünün yaşlandığında Ecrin teyze, Su hala, Tuana Hanım gibi olacak.. Bence gaye, ecrine göre daha iyi

Gaye güzel, hem anlamı, hem söyleniş olarak, hem de kulağa hoş geliyor.

ecrin ismi benimde hoşuma gidiyor ama ecr ücret demek ecrinde ücretlendirilmiş anlamında olaması lazım.

tatlim bana kalirsa ikisini de koyma...benim kulagima hos gelmediler...ecrin hos ama gaye cok demode bence sekerim :kedi: benim fikrim boyle...umarim kirmamisimdir seni :1no2:

canım ben gaye dedim... ecrin söylemesi değişik gaye daha hoş sağlıklı hayırlı bi bebek olur inş.opuyorumnanaktan

çook teşekkür ediyorum herkese.Ecrin i eşim düşünmüştü ben istemiyordum.Söylenişinde bir karışıklık var farkındayım..Yalnız biz Gayeden de vazgeçtik. :KK43: Farklı önerileriniz varsa yazarsanız sevinirim

canim eger ilk bebeginse ilke,digerleri nisa,medina,beril,azra,iremsu,hayat.bence bu isimlerin anlamlarida cok güzel,digerlerinden vazgecmene sevindim.Insallah bunlardan birini begenirsin.opuyorumnanaktan

ben Nilay ismini cok seviyorum. Allahim bir kiz cocugu kismet ederse ismi Nilay olcak :) ama daha erken benim icin..=)

Irem de cok güzel

Bahar, Pinar, Nihal,Mine gibi siradan ve su aralar pek kimsenin cocuguna vermedigi isimleride cok seviyorum =)

Allah saglikla gelmesini nasib etsin bebeginin..

X