Çocuk Hastalıkları bebişimin göğüs ucu

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

specialx

Hayat seninle güzel
Kayıtlı Üye
22 Mart 2010
662
3
96
Diğer
merhaba arkadaşlar.bebeğim 3 aylık ve sağ göğüs ucunda beyazlık var sanki içinde süt varmış gibi.ama diğerinde birşey yok. merak ettim hiç bu durumla karşılaşan oldu mu?gerçi bu hafta doktor kontrolümüz var soracağım ama size de sormak istedim.umarım önemli birşey değildir. bilmiyorumkismile

duyduğuma göre kız bebeklerde süt gelebilirmiş.onu sakın sıkmıycakmışsın.bastırmadan yavaş yavaş masaj yapılması söyleniyor.

hiç görmedim ama duydum.

ama yinede önce doktora göster.nolur nolmaz dimi ...

benim erkek bebeğim var.doğduktan sonra göğüs uçlarında şişlik olmuştu.ben de çok korktum ama doktorumuz olabilir dedi.zamanla da geçti zaten...

teşekkürler.doktora kontrole götürdüğümde sordum normalmiş tendeki yağ bezi dedi kendiliğnden kaybolurmuş.

benim bebeğimde de olmuştu, 1 aya kalmaz geçer merak etmeyin yerimseniben

canım normal korma merak etme kendiliğinden geçer ama sakın dokunma veya patlatma.bize doktorumuz krem verdi hemen geçti 3-4 gün sürünce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…