Örgü bebişimin battaniyesine yardım

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,

peri55

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2009
221
1
selamlar,ben ilk kez bebek battaniyesi örcem,tunus işi tweety resmi,bir şablon elde eddim fakat nasıl bir ip,kaç no şiş bunları bilmiyorum.

kısacası daha önce tunus işi battaniye ören bayanlara sorum;bebe ipi mi?nasıl ip seçilmeli,ne kalınlıkta olmalı,bana tecrübelerinizle yardımcı olursanız sevinirim...:emir_bebek:

cnm rica etsm o battaniyen,n şablonunu koyarmısın benmde bebişim oluck ve ben tweety i çok severm bende örmek istiyorum....

cnm rica etsm o battaniyen,n şablonunu koyarmısın benmde bebişim oluck ve ben tweety i çok severm bende örmek istiyorum....

canım eklemeye çalıştım ama olmadı dosya türü farklı olduğu için galiba,başka türlü eklemeyi de bilmiyorum.peki sen nasıl bir ip kullanacaksın?hiç kimse cevap vermedi nedense!

galiba resim eklendi

Eklentiler

• $tweety3.jpg
    $tweety3.jpg
    13,5 KB · Görüntüleme: 1.148
canım bebe yünüyle güzel olur... tunusişine çok kalın ip gitmiyo bence... istersen 2li biritte yapabilirsin...

cevap verenlere teşekkürler,hiç cevap alamayınca ben de bebe yünü aldm ve memlekette ördüm-bitirdim:) çok gzl oldu.rabbim güle güle kullanmayı nasip edsin inş.

eline sağlık canım... nasıl ördün canım resim çekme ihtimalin varsa resim isterim... hep merak etmişimdir o battaniyeden yapan var mı diye...

X