Bebek Beslenmesi bebişimi nasıl yatırmalıyım

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
benim oğlum devamlı yüzükoyun yattığından yastık kullanmıyorum ama yastığı bildiğim kadarıyla 5-6 aya kadar önermiyorlar

Kimi doktorlar 2 yasina kadar önermiyor yastigi..sen neden yastikta yatirmak istiyorsunki anlamadim?

ben 1aydan sonra yastıkla yatırmaya başladım.ince bir yastığa sırt kısmıyla birlikte yatırıyorum.çünkü beşiklerinde düz olduğu için yatmıyorlardı.sürekli araba koltuklarında yatmak istiyorlardı.yastığı koyduktan sonra beşiktede yatmaya başladılar.sonuçta doktorlar düz yatmasınıda önermiyor.beşiğin baş kontrapılak yardımıyla yükseltin demişti bizim doktorumuz.

canım 4.aydan sonra yatırabilirsin.Ama yastık çok ince olmalı.Ben 1 yaşına kadar düşünmüyorum

ben uzun zaman yastığa yatırmadım,
gerçi bana annem söylemişti,

gelinimize de söyledi ama o dinlemedi
ve çocuk şimdi 4 yaşında
dr boyun problemi olduğunu
daha doğrusu boyunda eğrilik olduğunu
çocuğu yastıksız yatırmasını söyledi şimdi

bu nedenle bazen büyükleri dinlemek gerekir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…