• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi bebişime ne oldu anlamıyorum?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

BenAyKizim

anneyim ben!!!!
Kayıtlı Üye
6 Mart 2008
1.447
184
698
bugüne kadar emmeyle,memelerle hiçbir sorunumuz yoktu.iki gündür emerken aniden ağlamaya başlıyor.bi daha almıyor.haliyle uykuya dalamıyor.dişleri çıkmadı acaba diş mi çıkarıyor?gerçi hiç görünmüyor bişey?uıff çok huysuz?

Merhaba canım sütün yetmiyor ve aç kalıyor olabilir mi ? diş çıkartırken memeye daha bi bağlı oluyorlar biberon veriyorsan memeden sonra ver bakalım onuda red mi edecek

Merhaba canım sütün yetmiyor ve aç kalıyor olabilir mi ? diş çıkartırken memeye daha bi bağlı oluyorlar biberon veriyorsan memeden sonra ver bakalım onuda red mi edecek

sütüm yetiyor hala.hatta fazla bile.biberonla sudan başka bişey içmiyor.mama yemiyor.yemekçi benim kızım.şimdiye kadar herşey yolundaydı.hiçbir zaman memeyi reddetmezdi.öyle ki,öğlen yemekten sonra karnı çatlarcasına tok da olsa emer.hemde bir biberon dolsu kadar.az önce götürdüm uyutmaya yine ağladı istemedi zar zor aldı uyudu.uff napıcam ben.:uhm:

bi rahatsızlığı yoksa belki memeden ayrılıyordur artık
yada meme emiş şeklinizi değiştirin bakalım oturarak emziriyorsan ayakda yürüyerek emzir
emzirirken asla babayla tartışma ve emerken çekme
kolay gelsin arkadaşım inşallah tez zamanda düzelir

canım acaba sütünün tadı nasıl,bazen süt tuzlu olabiliyor hiç kontrol ettin mi?benim aklıma ilk bu geldi...

canım acaba sütünün tadı nasıl,bazen süt tuzlu olabiliyor hiç kontrol ettin mi?benim aklıma ilk bu geldi...

tadı iyi.bazen fışkırınca ağzıma burnuma kaçıveriyor.tatlı.şekerli inek sütü gibi.dün akşam da uğraştırdı beni.inşallah memeyi bırakmıyordur.iki sene emzirmek istiyorum ben.Allah yardımcım olsun:Saruboceq:

canım ben de de aynı sorun var benmki 4 aylık tam 5 gündür uğraşıyorum emmeyi reddediyor çok huzursuz ben de uyumasını bekleyip uyuyuncA emziriyorum 2 gündür çok ateşliydi diş mi çıkarıyor acaba çok huzursuzzzz sütüm çok fazla emzirmek istiyorum aynen bne de 2 yaşına kadarrrr :((

birşeyi gözlemledim,benim bıcırık emerken hep yüzümü elleyip tırmıklıyor.acıtıyor bazen.burnumu tırmalayınca çekiyorum ben de ona kızıp ağlıyor.sonra zar zor veriyorum memeyi almıyor.napcam ben bu bilmişle yaaavvdelikafadulden

Benim bebeğimde 5 aylık olacak ve bikaç gündür aynı sorunla yüzyüzeyim,oğlum hiç reddetmezdi bakıyorum maşallah sütte çıkıyo ama emmeye başladıktan bikaç dk.sonra kıvranmaya başlıyo biraz şarkı falan söylüyorum öyle idare ediyorum ama sonra yine almıyo seninkide dişten olabilir canım,memede uyuyan çocuk şimdi uyumuyo bile bende bikaç gündür perişanım hiç olmazsa 1 yaşına kadar emzirebilseydimsenağlama

ahh kızlar ne kadar dertliyiz bu konuda aynene benmki öyle baya iştahlı bi bebekti ne oldu anlayamadım sütümde var hala çok güzel besleniyorum ne olduda böyle oldu farklı bi fikri olan varmı acaba?????

ben olayı sanırım çözdüm.hanımefendi emerken hiç kıpırdamam lazımmış.en ufak bir hareketimde sinirden çatlıyor hasbam :emir_bebek:.ben de put gibi duruyorum benneyaptımki.saçımı çekiyor tırmalıyor.hiç gık yok .ooff bu annelik çoook zor zanaat...laelaelaelaelae

Bende de ayni sorun vardi. Memeyi aliyor, 2-3 dakika emiyor sonrada cekiyor kendini ve agliyordu. Ancak uyurken emzirebiliyordum.. Sonradan biryerlerde okumustum. Emzirirken bir elinle(bas parmagin ustte diger dort parmagin altta kalacak sekilde)
gogsunu sikarak emzir. Bu sut akisini kolaylastirir. Bir dene belki ise yarar.

Bende de ayni sorun vardi. Memeyi aliyor, 2-3 dakika emiyor sonrada cekiyor kendini ve agliyordu. Ancak uyurken emzirebiliyordum.. Sonradan biryerlerde okumustum. Emzirirken bir elinle(bas parmagin ustte diger dort parmagin altta kalacak sekilde)
gogsunu sikarak emzir. Bu sut akisini kolaylastirir. Bir dene belki ise yarar.

canım zaten hep öyle yapıyorum yoksa burnu kapanıyor.süt akışı da gayet iyi.maşallah.bakalım bir iki gündür iyiyiz.inşallah böyle gider...:Saruboceq:

merhaba canım bence diş cıkaracaktır.benım bebegımde boyle yapıyodu hatta gecelerı boyle durumlarda anıden cıglıkla uyanıyodu sonra dış cıkarttıgını farkettım

Back