Bebek Beslenmesi Bebişim Tavşan Dişleriyle beni Isırıyo yardımm

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

selincik33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2010
24
0
86
İçel Mersin
slm arkadaşlar bebişimin 1 dişi cıktı digeride çıktı ama digeri kadar buyuk deıl
ama meme emecegi zaman o 2 tavşan dişiyle
beni cok kötü ısırıyor napacamı şaştım
bagıramıyorum memeyi bırakır dıye içten bi ah çekiyorum gözümün içine bakıyor
daha hırslanarak ısırıyor
napacamı şaştım tecrübeli arkadaşlar
bana napmam gerektigi konusunda yardım edersenız
çok sevinirim onu korkutmadan incitmeden çare bulmak istiyorum
1 saat önce emzirdim şimdi uyuyor,gögsüm halen sızlıyor
şimdiden hepinize tşkrler

ısırdığı zaman emzirmeyi bırakın sonra tekrar emzirmeye devam edin her ısırdığında emzirmeye ara verirseniz bir süre sonra ısırmayı bırakır

Ben de bunu merak ediyordum, dişler çıkınca ne olacak nasılolacak diye. Meğer böyle oluyormuş :18:
Benim bebiş kesin çok ısırır. daha şimdiden dişi çıkmamışken ezip acıtıyo
r.

kanayan yarama parmak bastın selincik
10 aylık oğlum geceleri uzuuuun uzuuuun emer süt bitincede iyice sündürür.sağlam memem varmış iyi dayandı derken göğsüm sızlamaya başladı.bir baktım ısırmış ve dişi eti yarmış resmen.nasıl anlatayım dişinin ölçüsü kadar resmen yarık var şu an.şimdi geceleri hiç doymuyor tek memeyle mamada istemiyor.tüm gece mecburen diğerini emiyor.bu gün dr a gittim inşallah yakın zamanda geçer..
ama her çocuk böyle olmaz şimdi 7 yaşında olan kızım bu kadar ısırmamıştı hiç.ilk başlarda biraz ısırıyordu ben canım acıyınca ay falan diyince hoşuna gidiyor bidaha ısırıyordu.oyun gibi gelmişti ama bu kadarda ısırmamıştı yani...:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…