• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebisim nazara mi geldi :( lutfen yardim

mmelisa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2010
35
0
36
Diğer
Merhaba
1.5 aylik bir oglum var.
son 3 gundur bebisim cok agliyor sanki atese sokmusuz, hic bu kadar aglamazdi bogazi yerunden cikacakmis gibi agliyor
geceleri uyumuyur, gunduzleride uyumuyor memeyi bile bazen red ediyor.
40 gun gecsin bebek biraz rahtlar diyorlardi derken benim bebegimde tersine oldu.
gecelerde rahat uyuyodu her 3 saate bir emziriyodum misil misil uyuyodu,
ne oldu son 3 gunde oldu.. bebisim tam 6 hafta doldurugu anda husuzlasdi..
kocamin ve benim ailemin tarafinda tek torun, herkes onunla ilgileniyor herkes ona cok duskun oldular, cefremdekiler nazar degimis olabilir diyorlar..
ne yapacagimi bilemiyorum.. :( :(

Son düzenleme:
6.hafta gaz sancılarının tavan yaptıgı donemlerden bırıdır. netten de arastırabılırsın bunu. dısarı cıkıp dolastırabılırsın. suyu seven bı bebekse banyo yaptırabılırsın. elektrık supurgesı yada sac kurutma makınesının seslerı de ıse yarayacaktır...

bazen geç başlayan kolik durumları olabiliyo sanırım sizin bebeğinizde öyle olmuş eğer elektirik süpürgesiyle falan susuyo uyuyosa öyle olma ihtimali çok yüksek

canım nazara ben de ınanırım da bu çağdA çmce bı doktora götürmeyi düşünsen ilk olarak.allah korusun başka bı sıkıntısı olabilir çocuğun.sen gene oku bebeğini ama önce al bi doktora git bence.günah çocuğa kıyamam.

Cevaplariniz icin cok cok tesekkurler arkadaslar.
konuyu actiktan sonra bebisim cok agladi bizde hemen doktora gittik
bu arada 3 doktor gezdik, iki doktor biz sanki kulaklari agriyor dememize ragmen hic biresyi yok dedilrk ustelik kulaklari dokunmadan..
biz inanmadik gerci kocam inanmadi tuturdu bildigi baska bi doktora goturucem diye, iykide goturmus
3'cu doktor tam doktor cikti..
bebisimin kulaklari agriyomus, bogazi birazcikta kizarmis.
doktor kulagini dokununca cok agliyodu, bebisimi oyle gorunce bende aglamamak icin kendimi zor tutum.
Paracetamol sirubu kulak icin ve amoxicillin sirubu bogaz icin yazdi..
bakalim insallah faydasi olur.

geçmiş olsun bizde yeni atlattık iltihabı benim oğlum bu kadar ağlamadığı için aklıma gelmemişti sizin bebeğinizin de olabileceği o şuruplarla atlattık bizde zamanında verirseniz düzelir merak etmeyin ishal olabilir endişelenmeyin bizde 2 kere kulak iltihabını geçirdik ikisinde de ishal oldu oğlum çok geçmiş olsun tekrar

canım korkma geçiyor biz acile bile götürmüştük bizim anlamadığımız bişeyimi var diye doktora götürdük kolik(gaz sancısı )dedi ..yapacak hiç bişey yok tek çaresi sabır sabır sabır ...bizim daha yeni yeni yavaşladı 3 aylık oldu.3 ay boyunca hep kucağımda sabahlara kadar ağladı .ılık duş,masaj,fön makinası sesini telefonuna yada bilgisyara kaydet dinlet biz böyle susturuyorduk.nurse harveys diye bi şurup kullandık bu yazdıklarım kesin çözüm değil sadece bi anlık rahatlatıyor tek çözüm sabır ...çok kötü günler geçirdik karı koca onunla birlikte bizde ağlıyorduk çünkü bi tarafını kesiyormuşsun gibi çığlık atıyodu..ilk 4 hafta bişey yoktu mışıl mışıl uyuyordu genelde 3 ay bitimine yakın geçiyormuş..çok geçmiş olsun ALLAH sabır versin çok zor kolik bebek büyütmek

Back