bebişim kusuyo korktum :(

çikolatta

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2007
150
1
37
mrb arkadaslar bugun bebişin 6 cı günü kusuyo ben emziriyom o ardından kusuyo bida emmek istiyo emziriyom tekrar kusuyo neden ki bi sorunmu var :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

içtiği sütün fazlasını çıkarıyordur.
bebeklerde ilk günlerde bu çok normal.
fışkırır gibi kusma hastalık belirtisi o yüzden korkmaa.s.

Emzirirken emzirme pozizyonunu iyi ayarlamasın emzirme hatasından da kaynaklanabiliyormuş...

canım aynı sorun bizdede var yiyor kusuyor bende hafta içi bi götüreceğim doktora senin gibi endişeleniyorum inşallah bi sorunları yoktur

Canim Benim Bebeğim 2 Aylik Ve Asiri Kusuyor Dr Soledim Cok Kusuyor Dedim Ben Emziriyorum O Kusuyo Acikiyo Tekrar Emziriyorum Zamanimiz Bole Geciyor Dedim Ki Dr Cok Normal Korkma Dedi Kk Nede Cokk Konu Acmistim Belki Hatirlarsin Yani Korkma Canim Bişey Olmaz

tecrübe olmayınca insan ister istemez endişeleniyor yorumlarınız için teşekkür ederim yarın kontrole götürecegim bakalım

benim bebişimde kusuyor tekrar emmek istiyor dra sordum normal dedi

mrb arkadaslar bugun bebişin 6 cı günü kusuyo ben emziriyom o ardından kusuyo bida emmek istiyo emziriyom tekrar kusuyo neden ki bi sorunmu var :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

canım öncelikle bebegın hayırlı olsun.bebegının kilosunu ilk 25 gun içerisinde takip et.(25 gun dıyorum çünkü bazı bebekler ilk 10 gun dogum kılolarının %10 nunu kaybederler)eger bebegın 25 gunun sonunda normaldegerlerde kılo almışsa sorun yok demektır.bebeklerde yemek borusunun mideuye açılan kısmındakı kapakçıgın kasları henuz gelışmedıgı için reflu meydana gelır ve bu nedenle bebekler kusarlar.bazen bu kusmalar enfeksıyona baglı olabılır (bogaz,idrar yolu vs...)eger dr.un kılo alımını begenmesse muhakkak tahlıl isteyecektır.bu donemde bebegının sıkı takıpcısı ol, özellikle yatırdıgında dıkkat et,başını hafıf yana çevır ki kusarsa tıkanmasın.saglıcakla kal canım.

canım çok normal telaş yapma emzirmeye devam et benim bebeğim 5 aylık oldu hala kusuyor doktor normal zamanla düzelecek dedi...

ben begonya21 hayatn benim bebegm şuanda 10.ayna grdi 8.ayına kadar kustu bbu nnrmal bşey merak etme
emzirdikten sonra sırt üstü gövdesini biraz yüksek yatr karnını ovalayarak gazını çkar ve emzirdikten sonra sırt üstü baı yukarda bir müddet yatır...

hayırlı olsun bebeğin canım korkma takipde ol ama tedirgin oluçak bişey yoktur umarım bazı bebeklerde oluyo bütür şeyler bende 3tane büyüttüm 2kızım bir oğlum var küçük kızım sılada bende yaşadım bu sorunla ama 40 falan cıktıktan sonra olmadı sürekli kusuyordu üzülme bebişinide öp

X