bebişim gidecek :(((

turkuazturuncu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
46
Yer
Hatay
meraba arkadaşlar
c.tsigünü dr a gittim dr kesenin şekli bozuk dedi ve düşük ihtimalim olduğunu söledi tahlil istedi betahcgm 7100 progestonum 26.4 çıktı 1 hafta daha bekleyelim dedi..bende ayanamadım bugün kendi dr uma gittim oda aynı şeyi söledi p.tesi kürtaj yapalım dedi :43:sizce napmama lazım buşekilde olan varmı...sağlıksızmış kuzum..

geçmiş olsun cnm bende 42 gün önce bebeğimin kalp atışını durması sonucu kürtaj oldum evet çok zor ve atlatılması zaman alan bi durum ama bence gecikmeden işlemi yaptır sonuçta iki dr aynı şeyi söylemiş erken gebelik döneminde bu tarz sonuçlar olabiliyo sana bişey olmasın yeterki.sağlıklı bebişler gelir inş.vakti zamanı değilmiş de geçiştirmeye çalış ben yeni yeni atlatıyorum şokumu kırgınlığımı üzüntümü gebeliğim devam etseydi 14.haftada olacaktık şimdi kendime ii bakmaya çalışıyorumki diğer gebeliğim sağlıklı geçsin Allah tan bi tane evladım varda tesellim var sende üzülme toparlanmaya bak insan nelere alışmıyoki.........

Geçmiş olsun, süreniz kısıtlı ama bence görünebildiğiniz kadar doktora görünün ve farklı bi sonuç almasanız bile kürtaj süresini geçirmeden son güne dek bekleyin
geçen yıl bende başka bi sebepten bebeğimi kaybettim, zor bir durum Allah sabır versin, ama umudunuzu kaybetmeyin lütfen, hakkınızda hayırlısı olmasını dilerim

meraba arkadaşlar
c.tsigünü dr a gittim dr kesenin şekli bozuk dedi ve düşük ihtimalim olduğunu söledi tahlil istedi betahcgm 7100 progestonum 26.4 çıktı 1 hafta daha bekleyelim dedi..bende ayanamadım bugün kendi dr uma gittim oda aynı şeyi söledi p.tesi kürtaj yapalım dedi :43:sizce napmama lazım buşekilde olan varmı...sağlıksızmış kuzum..

geçmiş olsun canım bence hemen kürtaj olma tevekkül et allaha o sana yol gösterir bu konuyu iyi araştır iyice bak benim yengem halime iken 2 doktor kendisine bebeğin kalbi durmuş dediler hemen aldırmadı çocuğu başka doktora gitti o kalbi atıyor diyince yengem yapmadı kürtaj şimdi yeni doğum yaptı dünyalar güzeli kızı oldu allah hakkında hayırlısını versin canım...

Son düzenleme:
Back