Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm senin bebeğin kaç kilo ve kaç aylık doktor bana dediki bebeğin büyüdükçe kilo alımıda yavaslar benimki 2 aydır 650 gr alıyor sadececanım ben hergün değişik çorbalar vermeye çalışıyorum bigün sebze çorbası(patates,havuç,kabak,bazen kereviz ve brokoli de koyuyorum,irmik) bazen tarhana bazen mercimekle yapıyorum sebze çorbasını tabi patates,havuç ve kabakla beraber..iki gündür de kemik suyuyla yapmaya başladım bide kıymalı tarhana ama sen yeni başlicaksan en iyisi sade sebze çorbası..yarım patates,küçük boy havuç,yarım küçük boy kabak,ıspanak veya brokoli katacaksan az bişi kat hepsini iyice pişir piştikten sonra irmiğini koy bi yemek kaşığı kadar sonra da süzgeçten geçir çatalla ezerek ben çoğu zaman blenderden geçiriyoum gerçi bizimki yutmak istemediği için..bide tereyağı katabilirsin vermeden ben öyle yapıyorum..afiyet olsun bebişine..bize de dua et inşallah kilo alımımız düzene girer bu aralar iyi besleniyo ama nere gidiyo bukadar yemek anlamıyorum bu ay gene 250 g almış sadece sanırım çok hareketli olduğundan..
resimde görünen melek çok tatlı :) allah bağışlasın. ömrü uzun bahtı açık olsun
benim oğlum 6.5 aylık yakında 7 olcak canım..çok hareketli bide dr bize de demişti kilo alımı 5 aydan sonra yavaşlar die ama bizimki 3 aydan sonra yavaşladı yani emmeyi bırakınca..3 ay sonunda 5.900g dı şuan(cuma günü tarttırdım sağlık ocağnda) 7.300g.. yani 3.5 ay boyunca biz 1.400g almışız..doğum kilosu 2.960 doktor 200 g eksiği var ayına göre o da mühim değil demişti ama son iki aydır 200-300 g alıyo ayda sadece..bizim keratanın boyu da yo gerçi 66.5 cm zaten 47.5 doğmuştu..minyon olcak heralde..bence sen hiç kafana takma bebeğin kız sanırım minyon olsun zayıf olsun nolcakki..bizimki kız olsa hiç takmam valla..devir sıfır beden devri ne de olsa :):) sağlıklı besleniyorsa sorun yokk..canı içinde olsun da der hep annem gerisi önemli değil..sıkma canını sen