Çocuk Hastalıkları Bebişim 3. kez nezle oldu kızlar yaa

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
E

EU2

Ziyaretçi
oğlum 7.5 aylık eylülde bi nezle oldu burun akıntısı felan aferin şurup verdi doktor. ekimde bidaha oldu bu defa hem aferin hem antibiyotik verdi baya kötü olmuş çünkü ateşi falan çıktı. şimdide diş çıkartacak geceleri durmuyo uykusunda ağlıyo terli terli üstü açılıyo falan yine burnu akıyo, tıkandı nefes alamıyo... buhar makinemizde yok onun faydası olmuyomuş ama yok... burun spreylerinin faydası olmuyo kızlar ne yapacağım nasıl geçireceğim ben bunu deli oluyorum ememiyo, bişey yiyemiyo, rahat uyuyamıyo:çok üzgünüm: fikir verin lütfen yaa

cmnm çok geçmiş olsun acaba bişeye allerjisimi var nezle oluyo sürekli.

bi alerji testi talep et doktorundan bence..

benimde yeğenim öleydi sonra allerjisi çıktı toza karşı..

çok geçmiş olsun tekrar

canım geçmiş olsun öncelikle..
bende her gün olmasada iki üç günde bir mutlaka önlem olarak alyaya hasta olmasın diye peditus,doven,kongest herhangi birinden bir ttalı kaşığı içiriyorum.
başı terlediğinde burnu çabuk akar,sırtı terlediğinde hemen değişmen gerek hemen burnuna vurur..
tonimer al eczaneden burun aspiratörü al birde tonimeri iki kere sık sonra burnunu çek.sürekli halde yaptığın halde rahatladığını göreceksin canım..

geçmiş olsun canım.. bence de terli kalmamasına çok dikkat et.. ben daima sırtında bi bez bulunduruyorum terli gibi olmuşsa çıkartıp yenisini koyuyorum...

çok geçmiş olsun canım ya benim kızım da 2 kere oldu geçti çok şükür ama tekrarlamaz umarım

canım öncelikle geçmiş olsun
benim kızım 7 mart doğumlu ve bir ara dediğin gb burnu hiç durmadı tıkandı nefes alamadı uykuları kaçtı o yüzden hangi burun damlasını kullandıysam fayda etmedi babam ecz olduğu için birazda şanslıyım sonru babam buğuseptil kullanalım dedi ve çok yararını gördüm inan birkaç günde fark ettiriyor hemen burnu geçti ben özellikle gece yatırırken Ada'yı kullanıyorum bir mama kutusuna su koyup kaynatıyorum kaynayan suyu yatağının baş ucuna koyuyorum ve içine bazen bir kapak bazen biraz daha fazla koyuyorum ama çok koyma çok etkili anında odasının havasını değiştiriyor soğumaya başlayıncada kaloriferin üstüne koyuyorum sabaha kadar etkisi sürüyor
ayrıca ebebiz söylemişti o zamanlarda yatağı parmaklıklı gömüklerden yatağının üstüne tamamen çarşaf geriyorum başlarda çok korkmuştum bişey olursa diye ama inan hiçbirşey olmuyor o kendi nefesiyle sıcaklığını hep koruyor zaten yatağı ile çarşaf arasında yaklaşık 2-3 karış mesafe var denemeni tavsiye ederim

Gecmis olsun...
Benim kizimda iki kez nezle oldu birincisinde burun damlasi ve sütle gecti burun tikanikligi ikinci nezlesine biraz uzun sürdü ama tuzlu su ve damlayla gecti...
acil sifalar diliyorum ve insallah tekrarlanmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…