• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları bebişi olan bayanlar

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

makyozgizem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2009
158
2
118
İstanbul
bebişi olupta sık bogaz enfeksiyonu gecıren anneler benım oglum altı yasına kadar okadar bogaz enfeksıyonu gecırdıkı en son bacak ayak bılegınde romatızma olmus doktor dedıkı sık bogaz enfeksıyonu(bademcık)gecırdıgı ıcın romatızmaya cevırdı ve buda kötu cınsınden kalbıne vurabılır ALLAH KORUSUN bademcıklerı alınırsa kesılır hastalıgı dedı ne yapacagımı sasırdım neyse romatızmayı tedavı ettırıp caresıne baktım öyleydıkı bır ayda tam dort sıse antıbıyorık kullandıgım oluyodu geçmıyodu bır turlu kısın cocugu yıkamıyodum bıle sırf hastalanmasın dıye denemdıgım sey kalmada en son artık dusundum tasındım cocuga c vıtamı yuklemesı yaptım sukurkı 2 senedır ne bır hastalık ne bır grıp gecırmıyor sasırdım sızın cocugunuzdada böyle bır sey varsa ıkı gunde bır greyfurtla karısık portakal suyu ve nar suyu ıcırın hatta ıkı gun önce oglum yıne öksurmeye basladı malum havalar soguk hemen markete kostum uc gun greyfurt portakal suyu karıstırıp verdım kötu öksurmesıne ragmen hıc bısıyı kalmadıı artık ne grıp asısı yaptırıyorum ne romatızmal bıseyı var nede antıbıyotık kullanıyorum sukurler olsun cok rahatladım sızınde böyle bır sorununuz varsa deneyın soguk kıs gunlerınde ıyı gelecektır

Back