- 9 Haziran 2016
- 821
- 274
- 103
- Konu Sahibi beyazkelebekt
Merhaba arkadaşlar bebişlerinizin ikiz olduğunu öğrendiğinizde kaç haftalıktınız ve beta hcg leriniz kaçtı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mrb. sat 24 nisan, 20 mayis beta 57. 22 mayis 1900. 6. haftada tek kese görüldü. 3 hafta sonra yani 9. haftada çift kese görüldü. tabii 3 hafta gitmemiştim doktora.Merhaba arkadaşlar bebişlerinizin ikiz olduğunu öğrendiğinizde kaç haftalıktınız ve beta hcg leriniz kaçtı?
Ay çok güzel maşallah nazar değmesin bende ikiz olsun istiyorum Rabbim nasip ederse inşallah. Benimde sat 16 Mayıs 13 Haziran da 600 19 haziranda 6300 geldi ikiz için çok yüksemedi ama ümit ediyorum yinede 4+6 da ultrasonda çok küçük kere göründü daha da gitmedim 7. Haftayı bekliyorum heyecanla.mrb. sat 24 nisan, 20 mayis beta 57. 22 mayis 1900. 6. haftada tek kese görüldü. 3 hafta sonra yani 9. haftada çift kese görüldü. tabii 3 hafta gitmemiştim doktora.
mrb. sat 24 nisan, 20 mayis beta 57. 22 mayis 1900. 6. haftada tek kese görüldü. 3 hafta sonra yani 9. haftada çift kese görüldü. tabii 3 hafta gitmemiştim doktora.
çok karar veremedi ama muhtemelen çift yumurta dedi. ama bide ikisi de sagdan döllenmiş dedi.Tek yumurta ikizleri büyük ihtimalle çok tatlı olacaklar birbirlerine çok benzeyecekler
allahım isteyen herkese versin. beta ile cok karar veremiyorlar aslinda. keseleri görmek lazim. ben calisiyorum işim biraz zor olacak. allah yardım eder ins.Ay çok güzel maşallah nazar değmesin bende ikiz olsun istiyorum Rabbim nasip ederse inşallah. Benimde sat 16 Mayıs 13 Haziran da 600 19 haziranda 6300 geldi ikiz için çok yüksemedi ama ümit ediyorum yinede 4+6 da ultrasonda çok küçük kere göründü daha da gitmedim 7. Haftayı bekliyorum heyecanla.
Aaa tek taraftan çift yumurta çok güzel Rabbim sağlıklı doğurmayı kucağına almayı nasip etsin. Evet çalışırken zor olur canım. Birde ikizlere bakmak çok daha zor olur. Rabbim bie kolaylık verir canım benim.çok karar veremedi ama muhtemelen çift yumurta dedi. ama bide ikisi de sagdan döllenmiş dedi.
beta hcg de ne kadar belli oluyor bilmiyorum ama sanırım çift kalp atışı duyuluyormuş. ben kendim ikizim mesela annemin zamanında ultrason falan doğru düzgün olmadığı için doktor çift kalp atışından ikiz olduğunu söylemiş :)Merhaba arkadaşlar bebişlerinizin ikiz olduğunu öğrendiğinizde kaç haftalıktınız ve beta hcg leriniz kaçtı?
Bende ikiz olmasını isterim merak ediyorum bir hafta sonra ultrasona gidecepim Rabbim hayırlısı işe hayırlı evlatlar nasip eylesin hepimize önemlş olan sağlık ama ikiz olırsa da güzel olurbeta hcg de ne kadar belli oluyor bilmiyorum ama sanırım çift kalp atışı duyuluyormuş. ben kendim ikizim mesela annemin zamanında ultrason falan doğru düzgün olmadığı için doktor çift kalp atışından ikiz olduğunu söylemiş :)
TABİ Kİ HAYIRLISINI VERSİN RABBİM. Allah gönlüne göre versin arkadaşım :) bakımı çok zor olur ama ikizlerin :)Bende ikiz olmasını isterim merak ediyorum bir hafta sonra ultrasona gidecepim Rabbim hayırlısı işe hayırlı evlatlar nasip eylesin hepimize önemlş olan sağlık ama ikiz olırsa da güzel olur
Amin hepimizin Evet arkadaşımın ikizleri var ve çık zorlanıyor ama çok tatlılar ya bayılıyorum tabi ben dışarıdan ediyorum ilgileniyorum biraz gidiyorum anne için ikisinin bütün bakımlarını yapması zor oluyorTABİ Kİ HAYIRLISINI VERSİN RABBİM. Allah gönlüne göre versin arkadaşım :) bakımı çok zor olur ama ikizlerin :)
İnşallah canım. ama ilk zaman da ikizse bazıları göstermezmiş kendini :) diğeri saklanabilirBen daha önce kendiliğimden hamile kaldım bi de hipoglisemi olduğu için glucophage kullanıyodum, kayınvalidemin ikizleri olmuş ölmüş, benim de ikiz kuzenlerim var çok istiyorum ikiz olmasını yarın gidicem doktora umarım kese ve ikizlerim görünür.
Amin inşallah canım benim kaç haftalıksınBen daha önce kendiliğimden hamile kaldım bi de hipoglisemi olduğu için glucophage kullanıyodum, kayınvalidemin ikizleri olmuş ölmüş, benim de ikiz kuzenlerim var çok istiyorum ikiz olmasını yarın gidicem doktora umarım kese ve ikizlerim görünür.
5+1 çok heyecanlıyım :)Amin inşallah canım benim kaç haftalıksın
Benimde 27 haziran beta hcg 900 1 temmuz 6400 5+2 dedi bende ikiz mi acaba diye cok supheleniyorum benim anne ve baba tarafında cok ıkız var esimin hic yok kese alttan bakınca gozuktu tek kese var dedi ama belki icide 2 bebek vardır hic belli olmaz ama cok umitlenme degerin yuksek degil normal dedi bilmiyorum artık hayırlısı neyse o olsunnAy çok güzel maşallah nazar değmesin bende ikiz olsun istiyorum Rabbim nasip ederse inşallah. Benimde sat 16 Mayıs 13 Haziran da 600 19 haziranda 6300 geldi ikiz için çok yüksemedi ama ümit ediyorum yinede 4+6 da ultrasonda çok küçük kere göründü daha da gitmedim 7. Haftayı bekliyorum heyecanla.
Ben dün gittim ultrasona tek bebek göründü Rabbim hayırlısı ile versin sağlıklı sıhhatli olsun da napalım tek bebek olsun sağlıklı ılsunBenimde 27 haziran beta hcg 900 1 temmuz 6400 5+2 dedi bende ikiz mi acaba diye cok supheleniyorum benim anne ve baba tarafında cok ıkız var esimin hic yok kese alttan bakınca gozuktu tek kese var dedi ama belki icide 2 bebek vardır hic belli olmaz ama cok umitlenme degerin yuksek degil normal dedi bilmiyorum artık hayırlısı neyse o olsunn![]()