• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebişe nasıl karar verdiniz? Ve birlikte ilk resminiz

katrem

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2008
3.507
878
363
Diğer
Hanımlar Merhabalar;

Ben 7 aylık evliyim 23 yaşındayım bebişim olmasını çok istiyorum:asigim:
ama biraz maddi durumlar biraz da bebek bakamazmışım gibi hissetmem (yani korkum)nedeniyle karar veremiyorum yerimseniben
Sizlerden istediğim bir bebeğinizin olmasına nasıl ve hangi zorluklar içerisinde karar verdiğiniz ve deee bebeğinizle çekilmiş ilk fotoğraflarınızı ekler misiniz? :ecrin_bebek:
noluuuurr :utangac: belki benim gibi kararsızlara ilham olur ne dersiniz a.s.

Son düzenleme:
biz evlendikten 4 yıl sonra bebek istedik ama hemen olmadı 1 sene kadar uğraştık hastaneler testler falan yorucu bir dönemdi ama çook istiyoruk.allah yüzümüze güldü günüm geçmişti test yaptım birde baktım ki pozitif inanamıyor insan tabii.çok mutlu olduk.ama asıl mutluluk bebğini kollarına alınca geliyor.allahım izteyen herkese tattırsın bu duyguyu.
ama ilk resmi ekleyemem hastanede acayip kayık bi tipim vaarr.bebişim kollarımda meme emmeye çalışırkendi.

ben tam bir cocuk hastasıyım..evlendıgım andan ıtıbaren hep minik bir bebk hayali kurdum..ancak eşim benı engelledı..evlılıgımız düzene girsin.maddi anlamda rahatlayım fılan dıye..ancak bende bazı hormonal sorunlar cıktıgını görünce heralde o da korktu ve benım bebk istegımı kırmadı..oncelerı istemıyordu ama sımdı dogmasını dört gözle beklıyor benden daha heyecanlı..1 ayımız kaldı bebişimize kavusmamıza...allah herkese nasip etsin insallah..cok guzel bır duygu:emir_bebek:

biz ikimizde çocuk düşkünüyüz ama biraz evliliğe alışalım dedik.birbirimizle olmanın tadını çıkaralım..9-10 ay sonra karar verdik ve şükürki hiç bekletmedi bizi...bence çok güzel bişeydir.şimdiden böyle hissediyorsam doğunca nolurum bilmiyorum....

Hanımlar Merhabalar;

Ben 7 aylık evliyim 23 yaşındayım bebişim olmasını çok istiyorum:asigim:
ama biraz maddi durumlar biraz da bebek bakamazmışım gibi hissetmem (yani korkum)nedeniyle karar veremiyorum yerimseniben
Sizlerden istediğim bir bebeğinizin olmasına nasıl ve hangi zorluklar içerisinde karar verdiğiniz ve deee bebeğinizle çekilmiş ilk fotoğraflarınızı ekler misiniz? :ecrin_bebek:
noluuuurr :utangac: belki benim gibi kararsızlara ilham olur ne dersiniz a.s.

biz evlendikden 3yil sonra cekirdek aile olduk :)ve bebis istegimizle birlikde maddi SIKINTIMIZDA ben kuafför salonumu satmak zorunda kaldim vs vs....
ama derler ya cocuk riskiyla gelir diye
inan allah yardimcimiz oluyo
bende cocuklari cok sevmeme ragmen nasil bakarim büyütürdüm diyorum ama annelik ic güdüsü bambaska bisey kendiliginden olup gelisiyo hersey...
ben hamile kaldigimi cok erken ögrendim sakayla basladi gercekle sonuclandi :)
herkeze hamileyim diye kandirirken gaza gelip test yaptim ve ay basima daha iki haftam vardi cok nadirde olsa böyle cikabiliyomus yani kizimi iki haftalliken kesvetmis oldum :):utangac:
benim dogumum biraz sikintili oldugundan hemen ilk cekilmis fotografimiz yok ama incitanemin ilk fotografini paylasmak isterim

biz evlendikden 3yil sonra cekirdek aile olduk :)ve bebis istegimizle birlikde maddi SIKINTIMIZDA ben kuafför salonumu satmak zorunda kaldim vs vs....
ama derler ya cocuk riskiyla gelir diye
inan allah yardimcimiz oluyo
bende cocuklari cok sevmeme ragmen nasil bakarim büyütürdüm diyorum ama annelik ic güdüsü bambaska bisey kendiliginden olup gelisiyo hersey...
ben hamile kaldigimi cok erken ögrendim sakayla basladi gercekle sonuclandi :)
herkeze hamileyim diye kandirirken gaza gelip test yaptim ve ay basima daha iki haftam vardi cok nadirde olsa böyle cikabiliyomus yani kizimi iki haftalliken kesvetmis oldum :):utangac:
benim dogumum biraz sikintili oldugundan hemen ilk cekilmis fotografimiz yok ama incitanemin ilk fotografini paylasmak isterim

yerim o güzelliği
maşallah
Allah analı babalı büyütsün

Kızlar yaa benim gibi kararsızlara korkanlara yardımcı olmak isteyen yok mu?

Ben hamile kalmayi dusunmediim ve istemedigim bir anda hamile kaldim.Maddi sikintilar esimin is durumu falan musait degildi. Evlenelide daha 9 ay olmustu. Adetim gecikmisti onu bile esim farketti. Test aldik baktim ki hamileyim sevinemedim bile. Sonra karar verdik aldrmaya fakat doktorla falan konusunca fikrimi degistirdim, kiyamadim. Yeni dogum yaptim 10 gun oluyor. iyikide aldirmamisim diyorum. Hayatima anlam katti. Ama emin degilsen biraz daha bekle derim. Cok onemli bi karar cunku.

Ben hamile kalmayi dusunmediim ve istemedigim bir anda hamile kaldim.Maddi sikintilar esimin is durumu falan musait degildi. Evlenelide daha 9 ay olmustu. Adetim gecikmisti onu bile esim farketti. Test aldik baktim ki hamileyim sevinemedim bile. Sonra karar verdik aldrmaya fakat doktorla falan konusunca fikrimi degistirdim, kiyamadim. Yeni dogum yaptim 10 gun oluyor. iyikide aldirmamisim diyorum. Hayatima anlam katti. Ama emin degilsen biraz daha bekle derim. Cok onemli bi karar cunku.

Aslında eminim ama maddiyat konularını düşünüyorum bir de ev düzenimi kuramıyorum bir türlü çok yoğun çalışmam nedeniyle
eşim de çok istiyor ne yapacağımı şaşırdım

Bende evleneli 7 ay oldu, ilk aylardan bu yana her ay herkese hamileyim diye saka yapardim, birde ben cocugu cok severim ama 2 yil yapmamaya karar vermistim esimde buna saygi duymustu ama o cok istiyordu hemen olmasini.Gecen ocak ayinda bana bi haller oldu çocuk sevgisi içimde cok fena yogunlasmisti artik bebegim olsun istemistim. O ay olursa olacakti eger olmazsa 2 yil bekleyecektim kendimce. Ha birde hemen olmaz nasil olsa diye pek korkmamistim. Subat ayi geldi çatti adetim 1 gun iki gun uç gun gecikti derken 6ci gunumde test yaptim ve pozitif cikti. Bende sevinemedim ama uzulemedimde kendim ettim cunki Ama yinede demekki zamani gelmis gelecegi varmis Allah buyuk dedim ve seviniyorum simdi. Aileme hamileyim diyorum, ablalarima iste 9 ay sonra teyze dicek, anneme 9 ay sonra anneannne dicek kizim diyorum git kiz diyorlar ama kimse inanmiyorki :))) okadar saka yaparsan olacagi bu. Diyecegim suki 7 aylik evliyken bence cok erken maddi durumu sorun etme derim ama esinin samimiyetine guveniyorsan oda cokistiyorsa Allahda verirse neden olmasin.

Back