pepuda Guru Kayıtlı Üye 14 Aralık 2007 72 9 43 12 Mart 2009 Konu Sahibi pepuda #1 Ben 26 haftalık hamileyim.Hamilelerin duası kabul olur diyerekten :Saruboceq:sizler için hep dua ediyorum.Rabbim inşallah en kısa zamanda sizede sağlıklı bebekler nasip eder.Sabır ve inançla sizde dua edin.
Ben 26 haftalık hamileyim.Hamilelerin duası kabul olur diyerekten :Saruboceq:sizler için hep dua ediyorum.Rabbim inşallah en kısa zamanda sizede sağlıklı bebekler nasip eder.Sabır ve inançla sizde dua edin.
E EU3 Ziyaretçi 12 Mart 2009 Konu Sahibi pepuda #2 inşallah canım benimde adetime 3 gün kaldı inşallah hamileyimdir
E EU3 Ziyaretçi 12 Mart 2009 Konu Sahibi pepuda #3 duaların için tüm bebiş istiyenler adına sağol canım allah seninde bebeğini hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip ader inşallah
duaların için tüm bebiş istiyenler adına sağol canım allah seninde bebeğini hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip ader inşallah
W winx perisi Nirvana Kayıtlı Üye 30 Temmuz 2008 2.668 48 37 21 Nisan 2009 Konu Sahibi pepuda #4 saglıklı bı sekılde kucagına alırsn inşallah bızde cok ıstıyoruz inşallah bende bıgun haıleyım dıye baslık acarım buraya:Saruboceq:
saglıklı bı sekılde kucagına alırsn inşallah bızde cok ıstıyoruz inşallah bende bıgun haıleyım dıye baslık acarım buraya:Saruboceq: