- 10 Haziran 2014
- 11.171
- 13.005
- 298
- Konu Sahibi babyinlove
-
- #2.581
Canım daha önce 150 okumuşsun.Yasmine de 300 okudum, Allahım kabul etsin.
Tabiki tatlım senin duan çok kıymetli hamilenin duası kabul olur rabbime en yakın sensin su an allahım sağlıkla tamamlatsin gebisligini inşallahBen. 300 tane daha aldim yasemin arkadasimiz icin sorun yoksa canim
Selamlar hepinize kızlar bugün çok kötüyüm ağlamaklı yim Karnım agriyor adet olcam yine olmadı psikolojim bozuldu neyapicami bilmiyorum tekrar dondurulmus embiryolarimla tüp bebek mi yaptirsam o sürece de hazır değilim ama aylar geçip gidiyor anneler günü geliyo ve benim artık bi anneler gününü daha aynı şeyleri yaşayarak geçirmeye gücüm yok uff...Allah im güç ver bizlere imtihanimizi kolaylaştırır mucizelerimize kavuştur ya Rabbi... ; ( Yasmin canım 300 okudum senin için
Artık hersey o kadar zor ki benim için 3 ay sonra 5 yıl bitecek evliligimize evde bi civilti bi cocuk sesi... yok.. eşimle çok mutluyum şükürler olsun ama bi bebeğim de olsa hersey daha güzel olacak memlekete bile gitmek istemiyorum burda da kimsem yok kendi kendime düşünüp düşünüp AğlıyorumCANIM UZME KENDINI DUR BAKALIM DAHA ADET OLMADINKI HEM. ALLAH BILIO ZAMANINI DUALARIMIZ ELBET KABUL OLACAK. AZ DAHA SABIR UZME KENDINI COK IY ANLIORUM SENI HER AY AYNI SEYLERI YASIORUM 2 SENEDIR
Canım müsaittim.Kızlar kusura bakmayın annem rahatsız baya onunla ilgilenirken giremedim yasemin allah razı olsun ilgilenip eklemiş sayıları
Evet tatlım bi öncekinde liste karıştı diye kimseyi silmedim ama bu sefer oturdu artık almayan kendi bilirCanım müsaittim.
Kendi duamla ilgilendim okunanları düştüm.
Bu arada listede 2. Kez dua almayacaklar var sanırım değilmi
Canım dua almayanların duasını bekliyorum ben kimsenin duasına katılmamazlık yapmıyorum.KIZLAR DAHA IHTIYAC VAR MI OKUYALIMMI BITSIN DE DIGER ARKADASADA GECELIM BNCE BUGUN?
Canım ben henüz 1.5 senelik evliyim ama benden daha fazla sene bebek bekleyenleri görünce üzülüyorum.Selamlar hepinize kızlar bugün çok kötüyüm ağlamaklı yim Karnım agriyor adet olcam yine olmadı psikolojim bozuldu neyapicami bilmiyorum tekrar dondurulmus embiryolarimla tüp bebek mi yaptirsam o sürece de hazır değilim ama aylar geçip gidiyor anneler günü geliyo ve benim artık bi anneler gününü daha aynı şeyleri yaşayarak geçirmeye gücüm yok uff...Allah im güç ver bizlere imtihanimizi kolaylaştırır mucizelerimize kavuştur ya Rabbi... ; ( Yasmin canım 300 okudum senin için
Canım dua almayanların duasını bekliyorum ben kimsenin duasına katılmamazlık yapmıyorum.
Herkeste bana okusun istiyorum
Kimin kime ettiği dua kabul olur bilemeyiz
Herkes bizim kadar duyarli olsaydi keskeArkadaşlar forumda olduğunuz halde dua almıyorsunuz beklıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?