• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebis olma ihtimali varmi ?

Minikbirbal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2015
214
55
98
30
Tam hastaligim 5gun gecti evde idrar testi yaptirdm negatif kan testi yaptirdim dun oda negatif 0.10 cikti ama hastaligim bu kadr gecikmesi meraklandiriyo genede hamile olma ihtimalim varmi acaba belirti olarakta goguslerim aciyo arada hafif bi basdonmesi o kadr lutfn fikirlerinizi paylasin benle

Tam hastaligim 5gun gecti evde idrar testi yaptirdm negatif kan testi yaptirdim dun oda negatif 0.10 cikti ama hastaligim bu kadr gecikmesi meraklandiriyo genede hamile olma ihtimalim varmi acaba belirti olarakta goguslerim aciyo arada hafif bi basdonmesi o kadr lutfn fikirlerinizi paylasin benle
normalde düzenli mi adetin. belki yumurtan gec catlamıstır. gec catlayınca adet gecıkıyor. döllenme olduysada hamılelıgı gec anlıyosun dogal olarak :KK39:

Olabilir canim benim 10 gun gecmisti okadar silik bir cizgi cikmistiki tek ben goruyorum sanmistim sonraki testte koyulasti kan testindede 72 cikti degerim katlanarak artti istiyorsan insallah rabbim nasib etsin sanada

Malesef hasta oldum her ay umitleniyorum ama olmuyo ya nasil hamile kalicam ben kac aydan beri allah isteyipte aratmasin :cry:

Kızlar geçen hafta regl bi hafta geçikti
33 günde olmam gerekiyordu bu ay 4 gün geçikti bugün 37. Gün test aldım eczandn negatif çıktı hiç bi regl belirtisi de halan yok 35 günü geçince sakıntı olduğu söyledi arkadasım hiç bir Ağrı'm yok ara ara kasıklarım da gaz bulutu varmıs gibi oluyor bu durumu yaşayan var mı

Kızlar geçen hafta regl bi hafta geçikti
33 günde olmam gerekiyordu bu ay 4 gün geçikti bugün 37. Gün test aldım eczandn negatif çıktı hiç bi regl belirtisi de halan yok 35 günü geçince sakıntı olduğu söyledi arkadasım hiç bir Ağrı'm yok ara ara kasıklarım da gaz bulutu varmıs gibi oluyor bu durumu yaşayan var mı
benım adetlerım duzenlidir. ama 1 ay 38. gün adet oldum. agustos ya da eylul ayıydı sanırım. gec yumurtlama olmustu. ;) normal duzenım 26-28 arası degısıyor.

Bi rahatsızlık olmasında :110: hamilelik olsun istiyorum Allah'ın izniyle oda tam bu aya denk geldi hamilelik düşünürken bide rahatsızlıklar ile uğraşmak istemem :KK16:çok sağol vakit ayırdığın için

Bi rahatsızlık olmasında :110: hamilelik olsun istiyorum Allah'ın izniyle oda tam bu aya denk geldi hamilelik düşünürken bide rahatsızlıklar ile uğraşmak istemem :KK16:çok sağol vakit ayırdığın için
dr a git sen yıne de ;) bi kan testı yaptır. ben annemın zoruyla yapmıştım. ki bılıyodum cunku ılıskı olmamıstı o ay. :)

Bi çoçuk düşündüğümüz için bu ay çok dikkat etmiştik üstüne de geçikince şüphelendim hamilelikten ama negatif geçen ay da geçikti demiştim ya doktor hormon testi yapmıştı ve sonuçlar temizdi
Kan testi sağlık ocakları her an yapıyor mu şuan gitsem yapar mı

Bi çoçuk düşündüğümüz için bu ay çok dikkat etmiştik üstüne de geçikince şüphelendim hamilelikten ama negatif geçen ay da geçikti demiştim ya doktor hormon testi yapmıştı ve sonuçlar temizdi
Kan testi sağlık ocakları her an yapıyor mu şuan gitsem yapar mı
bılmıyorum canım. bende 1 senedir ıstıyorum. sorunumuz yok ama olmuyor :(
yakınsa saglık ocagı gıt bı sor

Back