• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebiş istiyoruz

umudum_82

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2011
6
0
36
Trabzon
merhabe ben 26 aylık evlıyım.evlılık oncesı adetlerım duzenlıydı.sonra dogum kontorl hapı kulddım.sımdı bebek dusunuyoruz.bıraktıgımda ılk 2 ay duzenlı oldum.sonrakınde 5 gun gecerk oldum.bır sonrakınde 2 ay gectı.bebıs var dıye heveslndım ama yokmus.doktora gttım adet olmamam ıcın ılac verd.sonra testler yapıldı.progesteron .0,7 cıktı.cok dusuk dedı.sonra proeston dıye bı ılac verdı.adetın 15 gunu balsa dedı.ama ben hala adet olmadımayın onunda olmam gerekıyod 5 gun gectı hala olmadım.ne yapmalıyım lutfen yardımcı olun...

merhabe ben 26 aylık evlıyım.evlılık oncesı adetlerım duzenlıydı.sonra dogum kontorl hapı kulddım.sımdı bebek dusunuyoruz.bıraktıgımda ılk 2 ay duzenlı oldum.sonrakınde 5 gun gecerk oldum.bır sonrakınde 2 ay gectı.bebıs var dıye heveslndım ama yokmus.doktora gttım adet olmamam ıcın ılac verd.sonra testler yapıldı.progesteron .0,7 cıktı.cok dusuk dedı.sonra proeston dıye bı ılac verdı.adetın 15 gunu balsa dedı.ama ben hala adet olmadımayın onunda olmam gerekıyod 5 gun gectı hala olmadım.ne yapmalıyım lutfen yardımcı olun...

canım eger adet olmadıysan kesin hamişlesindir :49::49:doktorum bana öyle demişti bende adet olamamıştım bunu iç eger olursan 5 günün içinde olursun eger olmazsan hamilesin dedi:16::16:öylede oldu işşallah gebesindir ama için rahat etsin dersen kan testi yaptır
kesin bebek var eger bilirsem haberdar et beni sevinirim :16::16:varsada rabbim analı babalı büyütsün işşallah :17::17:

adet hala olmadım.en son doktora ayın 30 gıttım.hamıle olsam progestron 0,7 cıkmazdı.acayıp gergınım.stresten olamıyorum dıe dusunuyorummm.sınırlerım cok bozuk.progestan ılacını aldım ama hıc kulnmadım .cunku dktr adetın 15 gunu ıc dedeı ve ben olmadımm:((((

2 ay ade olmadım doktora gıttım f ıle baslyn bı ılac verdı.onu kulndım bıttıktn 4-5 gun sonra adet oldum(10 aralık)ve ayın 30 mutlaka gel dedı.test yaptı progestron 0,7 cıktı ve cok dusuk dedı.progestan ılacı verdı.adetın 15 gunu kuln dedı.bende gecen ay adet olmdıgım ıcın ılac vermıastınız bu aayda aynısı olursam ne yapyım dıye sordum.gecen aykı ılac ıcın dedı kı o adetın duznlıck olursun dedı ama hala olmdım.gece acyıp karnım agırdı uykudan uyandım oldum dıye ama olmamısım.tekrar doktora mı gıtsem napsam bılmıyorum..

hımm.pardonnn 22 veya 23 ay kuldımm.19 temuzda bırktım 23 temuzda oldum.sonra 23 agustosta. sonra 29 eylul.ondan sonra ıkı ay olmadım dktrn verdıgı ılacla 10 aralıkta oldum.ve sımdı hala olmdım:((

Back