Gebeliğe Hazırlık bebis istiyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Duygu97

🌼🌼
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2019
1.093
3.363
133
merhaba kizlar ben 6 aylik evliyim bebek istoyorum ama olmuyo hic korunmadik doktora gittim bi sorunum yok yarin adet günüm normalde bes gün önceden agrim baslardi hic uok sadece yogun basagrisi gogus siskinligi ve 10 gundur olan beyaz akinti bazen batmalarda oluyo hamis miuim acaba 😊😇

merhaba kizlar ben 6 aylik evliyim bebek istoyorum ama olmuyo hic korunmadik doktora gittim bi sorunum yok yarin adet günüm normalde bes gün önceden agrim baslardi hic uok sadece yogun basagrisi gogus siskinligi ve 10 gundur olan beyaz akinti bazen batmalarda oluyo hamis miuim acaba 😊😇
Ins guzel haberlerini aliriz♥️

Eğer adet olursanız 2. -3. Günü gidip hormonlariniza baktırın

Test yaptın mı.? Erken gebelik yap yada kan ver ona göre belli olur. İnşallah hayırlı haberlerle yazarsın

merhaba güzel hanimlar biliyorum hepimiz bebek sahibi olmak istiyoruz ben henuz 7 aylik evliyim ve ilk evlendigim aydan beri istiyorum regl günüm bi gün gecti ve sonrasinda pempe kanama oldu cok az ben bunu yerlesme kanamasi diyip sevindim ne yazikki ardindan o hic görmek istemedigim kirmizi da geldi suan bile agrilar icindeyim.Her neyse Allahtan ümit kesilmez gorumcem 10 yillik evli ve henuz yeni hamile hic bir doktor derdine care bulamazken o hic beklemedigi bi zamanda dogal yollarla hamile kaldi hep onu kendime ornek gosterip elbet birgün diyorum 😥bebis istiyosak stres yapmamamiz lazimmis

Son düzenleyen: Moderatör:
Back