bebiş isteyenler yardım ne olur

zulamm

Rabbi hebli mines salihin....
Kayıtlı Üye
8 Mart 2015
1.336
1.107
bende uc gundur test yapıyorum silik cızgı gordum ıkı saat sonra ama ne kadar dogru bılemedım dunn gıttım kan tahlılı yaptırdım oda negatıf esimle bebiş ıstıyoruz beş aydırda korunmuyoruz 8 aylıkda evlıyız dr ye gıttım hıc bır sıkıntım olmadıgını degerlerımın cok ıı oldunu soyledı ama bu ay umutluydum ne hasta olacak gıbı agrım var nede baska sey cok kafam karısık ve sters doluyum galıba rabbım olmayann herkese hayırlı saglıklı bebekler nasıp etsın

Son düzenleme:
bende uc gundur test yapıyorum silik cızgı gordum ıkı saat sonra ama ne kadar dogru bılemedım dunn gıttım kan tahlılı yaptırdım oda negatıf esimle bebiş ıstıyoruz beş aydırda korunmuyoruz 8 aylıkda evlıyız dr ye gıttım hıc bır sıkıntım olmadıgını degerlerımın cok ıı oldunu soyledı ama bu ay umutluydum ne hasta olacak gıbı agrım var nede baska sey cok kafam karısık ve sters doluyum galıba rabbım olmayann herkese hayırlı saglıklı bebekler nasıp etsın

Son adet gunun gecmediyse biraz daha bekleyip tekrar test yap erken oldugndan cikmamistir belki bende de ayni durum olmustu sat 3 gn sonra kan tahlili yaptirdm negatifti bir hafta sonra tekrar yaptm hamile oldugumu ogredm bence bekle biraz eger olmazsan tekrar yaptir

ayy ınsallah hamileyımdır ya rabbım bebegınede sanada saglık versın inan içimi rahatlattınız:)

Bugun ikinci gun hasta olmadim daha hafif agrilarim var oluyorum saniyorum hic birsey yok insallh bunlar iyiye isarettir
İnsallah bende heycanla bekliyorum artik :) oluyomus gibi agrilarin olur ama olmazsin insallah hayirlisi olsun :)

Rabbim gönlüne göre versin inşallah... İdrar testlerinde ilk 5-10 dk da çıkıyor çok bekledikten sonra çıkan silik çizgiler çok da doğruyu göstermeyebiliyormuş.. Bilmiyorum bat ın ne kadar geçti inşallah geç döllenmedir miniğin çıkagelir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…