bebıs ısdıyorum ama kıloluyum yardım :(

MiaNora

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2015
59
4
38
slm kızlar ben 28 yasındayım bıraz kıloluyum bı bebısım var zaten 4 yasında ama sımdı yıne bı bebıs ısdıyorum hem kocamı eve baglamak ıcın hem aramız duzelsın hemde dıger yavruma kardes olsun benım gıbı yapayalnız buyumesın dıye... dokdorum kılo vermem gerekdını soyledı 123 kıloyum boy 156. daha once bısuru dıyet denedım ama sureklı kılo alıyorum esımde bu yuzden sureklı asalıyur senınle gezmekden utanıyorum dıyor bı bebıs gelırse belkı banada evınede daha cok baglanır bana yenıden asık olur boyle problemı olan varmı kızlar nolur yardım edın ılacla falan zayıflasam hamılelıkde bebıse zarar verırımı yada mıdeme kelepce takdırsam

bravo bravo
biraz kendine çeki düzen vermek yerine kötü giden evliliğe bir bebek daha mı düşünüyorsun?

bravo bravo
biraz kendine çeki düzen vermek yerine kötü giden evliliğe bir bebek daha mı düşünüyorsun?
napabılırım ben gozumu kocamda acdım oncesınde cok acılar cekdım okumadım okutturulmadım bosansam gıdecek yerım bıle yok sevıyırumda kocamı meslegım yok bıde cocugum var yuvamı kurtarmakdan baska carem yokkı

Canım sen iyimisin ya tamam kocanı seviyosun anladık da onu eve bağlamak için çocuk yapmak da nedir hiç çocuğun olmasa neyse. Ayrıca insan hamileyken kilo alır ve kendini salar bebeği için çatlamalar olur Vs bu da kocanı sana bağlamaz kusura bakma gerçekler bunlar. O seninle gezmekten utanıyosa onun sorunu ama sen kendin için Kilo ver önce doktora git hergün yürüyüşe çık 6 ayda nasıl farkedecek görürsün. Sonra kocan olacak kendini beğenmişle oturup konuşursunuz beyefendi seninle mutluysa karar verir bi çocuk daha yaparsınız. Allah kolaylık versin biraz da akıl tabi kusura bakma

lutfen ona kendını beyenmıs deme aslında o cok ıyı bırısı

Seninle gezmekten utanıyorum diyen adama bir de ikinci çocuğu mu yapacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…