• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebiş hareketleri

zubudabi

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
18+1 deyim bebeğin hareketlerini hissetmiş olabilirim ama o mu değil mi nasıl emin olucam bilemiyorum. siz ilk nasıl hissetmiştiniz nasıl bir histi?

Ben karnımda telefon titreşimi gibi hissetmiştim 19+0 da

Ben hissetmeden önce acaba anlar mıyım diye çok düşündüm ama 18+3’re hissetmeye başladım, biri içeriden tıklatıyor gibi oldu. Üç defa ritmikti ilk hareket, o gün bugündür arttı. Artık dışarıdan belli oluyor vuruyor baya sert ne yaparım bilmiyorum ilerleyen haftalarda. Canım acıyor ama benimki hem pozisyon hem çocuğum çok hareketli ondan oluyor. 🤣

18+1 deyim bebeğin hareketlerini hissetmiş olabilirim ama o mu değil mi nasıl emin olucam bilemiyorum. siz ilk nasıl hissetmiştiniz nasıl bir histi?
Ayy çok güzel heyecanlar 🥹 17+3 te benim karnımda su baloncukları gibi patlamalar olmuştu çok netti öyle anlamıştım sonra da 20+2de tekmesini hissetmiştim

Hiç endişelenme ilk gebeliğinde herkes bebekmi gazmı olduğunu nasıl ayırt edicem endişesine kapılır ama inan o zaman geldiğinde ayırt ediyosun bebeğini

Back
X