Bebiş Aslan Burcu mu Olsun Yoksa Başak mı ?

EliFiliz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
342
2
Arkadaşlar merhaba kuzenim hamile, 23 ya da 25'i gibi doğum yapıcak bu ay Allahın izniyle. Benden bi ricası var bu yıl doğanlardan aslanlar mı şanslı yoksa başaklar mı diye öğrenmemi istemiş. Astrolojiden anlayan arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim sizden başka kimseye sormak aklıma gelmedi. izce hangi burç olsun? 23 ağustosta doğarsa aslan, 25'inde doğarsa başak olacakmış. Tabiki her şeyden önemlisi sağlıklı doğması ama ilk çocuk olunca insan her ayrıntıyı önemsiyor.

selam canım ben geçen yıl 24 ağustosta doğum yaptım.oğlum başak oldu...:86:.doktorum 23nde alalım dedi ben direttim...24 olsun başak olsun diye.....ben başak burcunu tercih ettim..hatta yükseleni içinde saatide ben belirledim...:86:..burçlar hakkında yorum yapmıyacağım.ben tercihimi söyledim...kimsenin alınmasını istemem.....:44:.........gerisi size kalmış...

Aaaa ne güzel hemen hemen aynı günmüş belki onunki de 24'ü olur hiç belli olmaz :) Ne yalan söyleyim benim de içimden başak burcu geçti. Aklımda kalan özellikleri ayrıntıcı, ketum, düzenli, ince düşünen kılı kırk yaran ve entelektüel insanlar oldukları. Umarım yanılmıyorumdur :) Çok teşekkürler mesajınız için aynen kuzenime iletiyorum.

yükselenede dikkat etsin imkanı varsa...............

ben aslan burcunu tercih ederdim :)) aslan kendine çok guvenli ,kararlı ayağı da sağlam yere basar başak da iidir ama başak daha bi melankoliktir çok ayrıntı düşünmekten bazen sağlam kararlar alamaz kararsızdır bazen de güvensizdir

Son düzenleme:
belki boğa burcundan olmamdan kaynaklanıyordur bilemeyeceğim ama.. kesinlikle başak derim :) çok zeki disiplinli hoş sohpet ve farklı görünüş düşünüşleri olan kişiler. ama aşırı gösterişli heryerde kendini belli etmeye calısan kırmızı hastası biri olmasını istiyorsanız da aslan olsun sağlıklı doğması dileğiyle..

BAŞAK BURCU 23.AĞUSTOS-22.EYLÜL

Elementi: Toprak
Unsuru: Değişken
Niteliği: Kadın
Yöneticisi: Merkür
Doğal evi: 6. ev
Şifre: Düzenlilik, hizmet
Uluslararası ismi: VIRGO
Hayvan Sembolü : Boz ayı
Bitki Sembolü : Menekşe

UĞURLARI:

Uğurlu taşları: Garnet, Amber, Ametist, Kuvars, Safir, Yeşim
Uğurlu sayısı: 5
Uğurlu rengi: Toprak renkleri, gri, viyolet
Uğurlu günü: Çarşamba
Uğurlu metali: Cıva
Uğurlu hayvanları: Maymun, yılan ve sincap
Uğurlu kuşları: Kırlangıç, papağan ve saksağandır.
Uğurlu çiçekleri: Kır çiçekleri

Pozitif Özellikleri : Analizcilik, titizlik, alçakgönüllülük, temiz giyinmek.

Negatif Özellikleri : Lüzumsuz meşguliyet, acelecilik,aşırı tenkitçilik, aşırı titizlik, kolay beğenmemek. Geleneklere anormal bağlılık, aşırı meraklılık.

Anahtar Kelimeler: Temiz, düzenli, titiz, telaşçı, endişeli, huysuz, tutucu, çalışkan, verimli, utangaç, pratik, gerçekçi, mantıklı, güvenilir, analizci, işkolik, mütevazı, dikkatli, maddi fakat sahip olmacı değil, mükemmeliyetçi, başkalarına hizmet eden, servis veren, eleştiren.

alıntıdır........

ASLAN BURCU 23.TEMMUZ - 22.AĞUSTOS

Elementi: Ateş
Unsuru: Sabit
Niteliği: Erkek
Yöneticisi: Güneş
Doğal evi: 5. ev
Şifresi: Yaratıcılık, güçlülük, etkileyicilik, canlılık
Uluslararası ismi: LEO
Hayvan Sembolü : Mersinbalığı
Bitki Sembolü: Ahududu

UĞURLARI :

Uğurlu taşları: Yakut, Zümrüt, Zirkon, Topaz, Elmas
Uğurlu sayısı: 1 ve 4
Uğurlu rengi: Sarı, turuncu ve altın rengi
Uğurlu günü: Pazar
Uğurlu metali: Altın
Uğurlu hayvanları: Aslan ve panter
Uğurlu kuşları: Serçe, kartal ve horoz
Uğurlu çiçekleri: Papatya,ay çiçeği

Pozitif Özellikleri : Yüce gönüllülük, eli açıklık, yaratıcılık, şevklilik, iyi organizasyon, geniş zihinlilik, oyunculuk hissi.

Negatif Özellikleri : Kaidelere aşırı bağlılık, zorbalık, tantana, züppelik, toleranssızlık, sabit fikirler, kuvvet deliliği, kendini beğenmişlik.

Anahtar Kelimeler: Olumlu, iyimser, sıcak, organizatör, dogmatik, çok çalışkan, ısrarlı, inatçı, dramatik, renkli, cömert, savurgan, gururlu, sevgi ve ilham kaynağı, yaratıcı, oyuncu, lider, dikkat çekmek isteyen, toleranssız, patron.

alıntıdır...........

Aslan burcu 22 ağustosta bitiyor diye biliyorum ben hatta ben de 22 ağustosta akşam 8 gibi doğumuşum. Bir yerde burç bitiminin son günü akşam 6 dan sonra doğanlar için hem doğduğu burcu hem de bir sonraki burcun etkilerini taşırlar diye okumuştum. Bana da çok uyuyor açıkçası hem tipik bir aslanı ama aynı zamanda başağın titizliğini, düzenliliğini ve çalışkanlığını almışım. O bebekte de böyle bir durum yaşanabilir.

bazı aslanlar oyle oluo ama bazısı da mütevazi bi şekilde bi yansıtıyor o güvenini bilmem ben yengeç oldugum için kendine guvenen insanları seviyorum belki ondan :) ama şu da var yükselen de etkiliyr çok sadece burçtan etkilenmiyor birey ay burcu yükselen ve bi sürü gezegen :))

yükselenede dikkat etsin imkanı varsa...............

Aynen ilettim ben de kuzenime ve fark ettim ki 27 yaşındayım ama hala yükselenimi bilmiyorum

Ben de şöyle bi kafamdan geçirdim tanıdığım başakları ve aslanları ama bebiş kız olacağı için cinsiyette farklılaşan özellikler de oluyo tabi. Başak erkeği tanıdığım kadarıyla çok çok ayrıntıcı, az konuşan, duygusal, sanata ilgiili, olaylara farklı açılardan bakabilen insanlardı. Çok ayrıntı düşünmenin sağlıklı karar verebilmeyi olumsuz etkilediğine ben de katılıyorum. Çok teşekkür ederim.

Aminnnnn çok teşekkür ederiz :) Evet hoş sohbet oluyolar gerçekten ve olaylara çok yönlü bakabiliyolar. Yani en azından benim tanıdığım / hatırladığım başaklar böyleydi. Mesajınızı aynen ilettim kuzenime, teşekkür ederim :)

canım ben aslan burcuyum kesinlikle aslan derim:)

Ben de yengeç burcuyum ve yengeç olmasını çok isterdim :) Sonucu paylaşacağım burdan, ben de çok merak ediyorum bakalım hangisi olucak :)

Kesinlikle haklısınız mutlaka kendi burcunun belli başlı özelliklerini taşısa da bi sonraki burcun da özelliklerini taşıyacaktır ki arada sadece 1-2 gün var. Ben de sizin gibiyim 23 haziranda doğdum yani 1 günle yengeç oldum ikizleri de taşıyorum biraz.

İşte benim burcum :) Çok dikkat ederim ben de sizin gibi özgüven olayına, mesela bi erkekte olması gereken en önemli özellik kendine güvenidir.

kız olcaksa başak olsun derim.titiz,düzenli olur,sevecen olur,hem güzel de oluyo başak kızları.ama erkekse aslan olsun,başak erkekleri tırt yaramaz

ben aslan burcuyum yani burçların lideriyim ama bana sorarsanız aslan olmasın neden mi çünkü aslan burçları zordur çok kendilerine çok güvenirler ve aşırı gururludurlar. Ben hayatta hep gururumu ön planda tuttum bu yüzden kaybettiğim şeyler de oldu pişman mıyım hayır gene olsa aynı şeyleri yaparım çünkü gururumu herşeyden üstün tutuyorum. Zoruz biz aslan burçları zordur başak olsun başaklar daha ılımlılar bilidğim kadarıyla

Ben de yengecim ama çok gururum adına birçok şeyden vazgeçebilirim. Fazlası gerçekten kötü, aşkta gurur olmamalı mesela. Tabi gerçej-kten sevildiğini biliyosan. Çok teşekkür ederim mesajınız için.

Bence sezeryan yasaklanmali, avrupa ulkelerinde keyfi sezeryan yaptirmak kattiyan yasak. Tibbi bi gerekce gerekmedikce, doga yapisini kimse bozmamali. Ameliayat olmaya ne cok bayiliyo turk kadinlari, dogum sancisi cekmelisin anneligin hakkini vermek istiyorsan! Ayrica cocugun saglikli olmasini dua edeceginize burcuyla ugrasiyosunuz, cix cix cix.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…