selam canım ben geçen yıl 24 ağustosta doğum yaptım.oğlum başak oldu...:86:.doktorum 23nde alalım dedi ben direttim...24 olsun başak olsun diye... ..ben başak burcunu tercih ettim ..hatta yükseleni içinde saatide ben belirledim...:86:..burçlar hakkında yorum yapmıyacağım.ben tercihimi söyledim...kimsenin alınmasını istemem.....:44:.........gerisi size kalmış.. .
Aaaa ne güzel hemen hemen aynı günmüş belki onunki de 24'ü olur hiç belli olmaz :) Ne yalan söyleyim benim de içimden başak burcu geçti. Aklımda kalan özellikleri ayrıntıcı, ketum, düzenli, ince düşünen kılı kırk yaran ve entelektüel insanlar oldukları. Umarım yanılmıyorumdur :) Çok teşekkürler mesajınız için aynen kuzenime iletiyorum.
belki boğa burcundan olmamdan kaynaklanıyordur bilemeyeceğim ama.. kesinlikle başak derim :) çok zeki disiplinli hoş sohpet ve farklı görünüş düşünüşleri olan kişiler. ama aşırı gösterişli heryerde kendini belli etmeye calısan kırmızı hastası biri olmasını istiyorsanız da aslan olsunsağlıklı doğması dileğiyle..
yükselenede dikkat etsin imkanı varsa...............
ben aslan burcunu tercih ederdim :)) aslan kendine çok guvenli ,kararlı ayağı da sağlam yere basar başak da iidir ama başak daha bi melankoliktir çok ayrıntı düşünmekten bazen sağlam kararlar alamaz kararsızdır bazen de güvensizdir
belki boğa burcundan olmamdan kaynaklanıyordur bilemeyeceğim ama.. kesinlikle başak derim :) çok zeki disiplinli hoş sohpet ve farklı görünüş düşünüşleri olan kişiler. ama aşırı gösterişli heryerde kendini belli etmeye calısan kırmızı hastası biri olmasını istiyorsanız da aslan olsunsağlıklı doğması dileğiyle..
BAŞAK BURCU 23.AĞUSTOS-22.EYLÜL
Elementi: Toprak
Unsuru: Değişken
Niteliği: Kadın
Yöneticisi: Merkür
Doğal evi: 6. ev
Şifre: Düzenlilik, hizmet
Uluslararası ismi: VIRGO
Hayvan Sembolü : Boz ayı
Bitki Sembolü : Menekşe
Bunlar çok iyi oldu ellerinize sağlık. Gönderdim kuzenime bunları da. Yeğenimle aynı doğum gününü taşıyan bebişinizi de Allah nazarlardan korusun eminim çook şekerdir, Allah analı babalı büyütsün güzel kaderler yazsın.
alıntıdır........
canım ben aslan burcuyum kesinlikle aslan derim:)
Aslan burcu 22 ağustosta bitiyor diye biliyorum ben hatta ben de 22 ağustosta akşam 8 gibi doğumuşum. Bir yerde burç bitiminin son günü akşam 6 dan sonra doğanlar için hem doğduğu burcu hem de bir sonraki burcun etkilerini taşırlar diye okumuştum. Bana da çok uyuyor açıkçası hem tipik bir aslanı ama aynı zamanda başağın titizliğini, düzenliliğini ve çalışkanlığını almışım. O bebekte de böyle bir durum yaşanabilir.
bazı aslanlar oyle oluo ama bazısı da mütevazi bi şekilde bi yansıtıyor o güvenini bilmem ben yengeç oldugum için kendine guvenen insanları seviyorum belki ondan :) ama şu da var yükselen de etkiliyr çok sadece burçtan etkilenmiyor birey ay burcu yükselen ve bi sürü gezegen :))
kız olcaksa başak olsun derim.titiz,düzenli olur,sevecen olur,hem güzel de oluyo başak kızları.ama erkekse aslan olsun,başak erkekleri tırt yaramaz
ben aslan burcuyum yani burçların lideriyimama bana sorarsanız aslan olmasın neden mi çünkü aslan burçları zordur çok kendilerine çok güvenirler ve aşırı gururludurlar. Ben hayatta hep gururumu ön planda tuttum bu yüzden kaybettiğim şeyler de oldu pişman mıyım hayır gene olsa aynı şeyleri yaparım çünkü gururumu herşeyden üstün tutuyorum. Zoruz biz aslan burçları zordur başak olsun başaklar daha ılımlılar bilidğim kadarıyla