• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebiim dr hatas olacakt

bebeto

aşksın sen cansın sen
Kayıtlı Üye
arkadaşlar 31 ocakta muayne oldum vejinadan ultrasonla doktor hanıma şikayetlerimi ve idrar testinde pozitif anlattım bebek olmadıgını cok az rahimde iltihap oldugunu söyledi kullanmam için fitil yazdı aldım ama kullanmadım bu ayın 14 de tekrar test yapmıstım sonuc yine pozitif ayın 20sinde başka bir doktora gittim 6+2 hamile oldugumu ögrendim yani öteki dr gittigimde 2 haftalık hamileymişim bu ultrasonda farkedilmezmi ya aylarca bekledigim bebegim hic habersiz gitseydi hesabımmı yanlıs yoksa dr hanımın tesisimi iltihap dediği minik bebekmiydi rabbim hepinizi bu yanışlardan korusun:Saruboceq:

2 haftalık gebelik ultrasonda görunmez zaten....

allah tamamına erdırsın canım..
en erken 6. haftada gösterır kendını ultrasonda..

2haftalık gebelık yalnızca kan testınde kendını bellı eder.. fıtılınde gebelıge sakıcası yok dıye bılıyorum..

cok takma kafanı bunlara.. umarım guzel bır hamılelık gecırır bebısını saglıcakla kucagına alırsın..

gecmiş olsun cnm kafana takma bilmıyorum ben doktorlar gazla guvenmıyorum nedense bir doktor fobım var .insanalrın yüzlerıen bakmadan sallapati iş yapanları var allah onlara denk getrmesın iyilere denk getrsın.bende ilaç verrlerse içmiyorum hemen iyi yapmıssın sımdı unut onları cnm tadını cıkar

canım ya aynı sorunu benim arkadaşımda yaşadı dr un kis dediği ve bu yüzden ilaç verdiği şey bebek miş yani aslında böyle şeyler oluyo bebişinide seni de Allah korumuş

Back
X