Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

hoşgeldin venhar
uzun zamandır yoktun enrlerdeydin nasılsın bakalım
bizim hayırsızlar kayıp yine
hepisinin kulağını çekecem tek tek

hoşbulduk cnmiyiyim çok şükür.sen nasılsın.burası pek bi sakin di.bende bi ara geldim kimse oralı olmayınca.sen de yoktun.öle yani.mısranın topici var dı oraya giriyorum arada.

Selam ,
Bişey sorucam hamilelik kan testinde en erken ne zaman belli olur ?

Doktor regli başlama tarihinden 21 sonra dedi ama bir bilginiz varmı a.s.

regl günün gectikten sonra yaptır canım
ben 10 gün gecince yaptırmıştım 5 haftalık hamile oldugumu öğrendim

neyse venhar cım bebek sahibi olmayı planlıyordunuz
şimdi durum ne
en son bildiğim oydu

ilaçlarımı bıraktım 15 gün oldu.iyiyim şimdilik ALLAH'a şükür.bebek için ise 2 ay daha beklemeyi planlıyourz.yeni bıraktım ilaçları.fizyolojik olarak her hangi bi sakıncası yok ama ben kendimi nasıl hissedicem ilaçsız onu merak ediyorum.eğer şimdi ki gibi iyiolursam 2 ay daha kasım sonuna doğru bırakıcaz korunmayı.sen nasılsın kaç aylık oldun.yolundadır inş her şey

venhar cım neden antidepresan kullanıyorsun ki
prozac var hafif olan sanırım hamilelikte kullanışırmı bilmiyorum kullanmasan daha iyi tabi
neyse canım 2 ay daha bekleyin psikolojik olarak da rahatlarsın inş.

venhar cım neden antidepresan kullanıyorsun ki
prozac var hafif olan sanırım hamilelikte kullanışırmı bilmiyorum kullanmasan daha iyi tabi
neyse canım 2 ay daha bekleyin psikolojik olarak da rahatlarsın inş.

6 senedir içiyorum ben cnm.çok ağır olmayan ama çok hafif te olmayan sıklıkla verilebilen bi ilaç.antidepresanları kullandığın sire ne kadar uzunsa bırakma süren de o kadar uzun oluyo.ben son 1 sene bırakma aşamasındayım.bıraktım da çok şükür.inş geri almak zorun da bırakmasın ALLAH.p.atak vardı bende depresyon vardı.ara ara yokluyo ama ilaçsız idare ediyorum çok şükür.devlet hastanesinde tedavi oluyordum.malum fazla ilgilenilmediği için ilaç içme sürem uzadı.belki baştan özele gitseydim bu kadar uzun sürmezdi.1 senedir özel dr gidiyorum terapi alıyorum.önceden her hafta gidiyodum şimdi 15 günde bir gidiyorum.sanırım hamile kalana kadar hatta hamileliğin 3-4 ayına kadar da gidicem.

anladım canım geçmiş olsun ya
tedavini ihmal etme devlet öyle malesef
özel de de para bayıldıgı için ayrı ilgileniyorlar tabi
mısra da hamile değil mi
angel doğum yaptı
dirim çakırgözlü de hamile biliyormusun

slm kızlar ütümü yaptım geldim çamaşır asıcam daha evide süpürüp süpürmemekte kararsızım belim ağrıdı yarınmı yapsam ...

venhar hoşgeldin yoktun uzun zamandır artık uğrarsın sık sık..

h.bulduk cnm.uğruycam sık sık inş .görüşürüz

venhar a komplo kurarmışız hadi topiğe gel sıksık görüşelim diye sonra selamını bile almazmışız kasten
nasıl olur

teolog kız bana firari deme
salıha sen napıon ozledım valla ya
bat canım ınsallah dopğumun rahat gecer canım benım
ya öyle yogunum kı hem ondan hem de burası hamılelık topiği yenı gelenler dıcek bu kız ne arıo burda bekar :))) şimdi yanlıs anlasılmak ıstemıom ondan girmıom((

venharrr kız sen nerelerrdesın msn de de yoksun hıc ılaları bırakmıssın masallah canım
çok sevındım senın adına
ben de içiom işte bırakmadım hıc

lülülülülülü
firarisin işte
aman boşver sen gel aramıza zaten kaç kişiyiz ki yeni gelenler oluyor bikaç gün sonra gidiyorlar demirbaşlar biz kaybolmayalım da
kocasının çiçeği de yok ne zamandır

yaman taılde dımı

sen nasılsın bebek nasıl hersey yolunda umarım
of ya ben deli gbi çalısıom cok yoruldum vallaha :))

tatilde de bodr-uma gttık annemlerle solemsı ayıp:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…