Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

ben sadece 2 li testi yaptırdım diğerlerini yaptırmadım RABBİM in dediği olur ne yapalım.

SAĞOL ÖZLEMCİM NERELERDESİN SEN YA NASIL GİDİYO HAMİLELİK İKİLİ TESTİ
BENCEDE YAPTIR EĞER O TEMİZ ÇIKARSA 3LÜ TESTE GEREK DUYMUYOLAR BEN İKİSİNİDE YAPTIRMIŞTIM AMA 3LÜ TESTİ YAPTIRDIĞIMA PİŞMAN OLDUM..

çok geçmiş olsun canım RABBİM in izniyle inşaALLAH kötü sonuç çıkmaz güzel ve hayırlı sıonuçlarla gelirsin inşaALLAH. RABBİM yardımcın olsun

inşallah canım temizçıkar ama ne olur sonucu hemen bizimle paylaş merak ederiz olur mu
dualarımız senle

KIZLAR BİZ GELDİK DOKTORDAN DOPPLER SONUCU İYİ ÇIKMADI AMNİO SIVISI ÇOK AZALMIŞ DOKTORA GÖSTERDİK BİRDE NTS,YE BAKALIM DEDİ ONA GÖRE DURUMU DEĞERLENDİRELİM DEDİ NTS İYİ ÇIKTI AMA EN FAZLA BİR HAFTA DAHA BEBEĞİM KARNIMDA BENİMLE DURACAK Bİ HAFTA SONRA BEBEĞİMİ KUCAĞIMA ALICAM HEM HEYECANLIYIM HEM KORKUYORUM CUMA GÜNÜ TEKRAR NTS,YE BAĞLANICAM İŞTE BÖYLE KIZIM ARTIK DAHA FAZLA SABREDEMEYECEĞİNİN SİNYALLERİNİ VERDİ ...

bat cım bugünden tezi yok bolbol pekmez tahin yiyorsun bebeğin gelişlimi için tecrübeyle sabit bebeğe iyi yarıyor tamam canım
sen riskli günleri atlattın korkma canım eninde sonunda doğacaktı zaten

bat cım bugünden tezi yok bolbol pekmez tahin yiyorsun bebeğin gelişlimi için tecrübeyle sabit bebeğe iyi yarıyor tamam canım
sen riskli günleri atlattın korkma canım eninde sonunda doğacaktı zaten

canım ya pekmezi hiç sevmem başka yiyebileceğim bişey yokmu ya
evet bebeğim eninde sonunda doğacaktı ama bir ay erken geliyor
neyse darısı bütün hamilelere ve sana ...

Hannemcim nasılsın bende şimdi tam seni anıyordum senden önce doğuracağım galiba ben...

selamün aleyküm kızlar:)
BATCİĞİM canım arkadaşım hakkında hayırlısı olsun inşallah ben daha öncede bir kireçleme vakası duydum arkadaştan.hemen sezeryanla almışlardı bin böbreğine zarar veriyormuş bebekteki kireçleme.ama maşallah bak bebkler ne güzel kilosu yerinde daha iyi olurlar inş.erkenden alacaksın ne güzel bebeğini kucağına

annenin demek istedim

aleykümselam canım hepimizin ahkkında hayırlısı neyse o olsun kreçlenmeye sebep olan iki faktör varmış biri yüksek tansiyon biride sigara kullanımı ikiside bende yok ama bazende hiç sebep bulamıyolarmış kreçlenme bir yana hem hafta olarak geriden geliyor 2 hafta hemde amnio sıvısı çok azalmış bu yüzden doğumum erken olacak..

kalp kalbe karşıymış bende sana yazıyodumm :)

evet canım kalplerimiz birmiş..

harnup pekmezi yiyirum ben çok yarayışlı ya
tahinle karıştırıp da mı yiyemiyorsun

yok canım pekmezin hiç bir türünü sevmem..

hımm sen bilirsin o zaman canım
amniyos sıvısınn azalma ihtimali bu haftalarda daha çok olurmuş zaten bolbol su içmek gerekiyormuş
suyu az mı içmiştin

kızlar ya bi kaç gündür hiç keyfim yok bunu söylerkende RABBİME sığınıyorum.yani elhamdülillah ne sıkıntılı olanlar var ama.belim ağrıyo bacağım ağrıyo tadım yok moralim yok oturup kalkamıyom yatamıyom evden dışarı çıkamıyom işlerimi yapamıyom sağolsun kayınvalidem yaardım ediyo yemeğe temizliğe hatta o yapıyo ama moral en önemlisi sanırım.

RABBİMM sen bizi tez vakit feraha çıkart.inşirah ferahlığı ver

amin hannem cim ben de aynı durumdaym
hiç keyfim yok ne zamandır şöyle iştahlı iştahlı bişeyler yapayım ama tık yok bende

bu arada nst beni öldürmüştü BAT sen ne yaptın belim kopmuştu ağladım valla.sırt üstü yatamadığım için.bu aralar en küçük bi acı canımı çok yakıyo korkuyorum.strese girmek istemiyorum.30dk durdum

bizim bu durumda olmamız normal artık malum hormonlardan dolayı
hannemcim ben cıkıyorum misafir gelecekmiş biraz hazırlık yapayım gelirim yine

hımm sen bilirsin o zaman canım
amniyos sıvısınn azalma ihtimali bu haftalarda daha çok olurmuş zaten bolbol su içmek gerekiyormuş
suyu az mı içmiştin

suyu haddinden fazla içiyorum ama demekki o bile yeterli olmamış...

canım bende bu aralar öyleyim ya gece yatamıyorum dönmek istiyorum dönemiyorum sırtım ağrıyor ellerim acıyor sabahları uyuşuyor dediğin gibi rabbim hepimizi farha çıkartsın..
Canım benim canım yanmadı 20 dakika sürdü ama çok sıkıldım ...

Kusura bakmayın tlflar geliyo yazamadım bi türlü çıkmışsınız...

ben ara ara bakıyrm bat cım
akşam misafirim var yemek hazırlıgı yapıyorum da
demek su içmekle lakası yok bu sıvının
sen hazırlan artık hastane cantası hazırlmaya:)

ben ara ara bakıyrm bat cım
akşam misafirim var yemek hazırlıgı yapıyorum da
demek su içmekle lakası yok bu sıvının
sen hazırlan artık hastane cantası hazırlmaya:)

alakası vardır da canım demekki benim baya suyum azmış ne kadar içsemde yeterli gelmiyomuş hastane çantam hazır ama yinede kontrol ettim ...
Sanada kolay gelsin çok yorma kendini yavaş yavaş yap işini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…