geçmiş olsun canım ilk defa duydum böle bişeyi ama korkma bak bebeğin iyiymiş doğum olsa bile bir sorun olmaz inşallah.ayy doğum deyince heyecanlanıyorum bende boshayallersmile birde şu ikili test varya onu yaptırmaya korkuyorum gereklimi senceeyvahedigeldismile
geçmiş olsun canım ilk defa duydum böle bişeyi ama korkma bak bebeğin iyiymiş doğum olsa bile bir sorun olmaz inşallah.ayy doğum deyince heyecanlanıyorum bende boshayallersmile birde şu ikili test varya onu yaptırmaya korkuyorum gereklimi senceeyvahedigeldismile
çok geçmiş olsun canım RABBİM in izniyle inşaALLAH kötü sonuç çıkmaz güzel ve hayırlı sıonuçlarla gelirsin inşaALLAH. RABBİM yardımcın olsun
inşallah canım temizçıkar ama ne olur sonucu hemen bizimle paylaş merak ederiz olur mu
dualarımız senle
bat cım bugünden tezi yok bolbol pekmez tahin yiyorsun bebeğin gelişlimi için tecrübeyle sabit bebeğe iyi yarıyor tamam canım
sen riskli günleri atlattın korkma canım eninde sonunda doğacaktı zaten
selamün aleyküm kızlar:)
BATCİĞİM canım arkadaşım hakkında hayırlısı olsun inşallah ben daha öncede bir kireçleme vakası duydum arkadaştan.hemen sezeryanla almışlardı bin böbreğine zarar veriyormuş bebekteki kireçleme.ama maşallah bak bebkler ne güzel kilosu yerinde daha iyi olurlar inş.erkenden alacaksın ne güzel bebeğini kucağına
selamün aleyküm kızlar:)
batciğim canım arkadaşım hakkında hayırlısı olsun inşallah ben daha öncede bir kireçleme vakası duydum arkadaştan.hemen sezeryanla almışlardı bin böbreğine zarar veriyormuş bebekteki kireçleme.ama maşallah bak bebkler ne güzel kilosu yerinde daha iyi olurlar inş.erkenden alacaksın ne güzel bebeğini kucağına
kalp kalbe karşıymış bende sana yazıyodumm :)
harnup pekmezi yiyirum ben çok yarayışlı ya
tahinle karıştırıp da mı yiyemiyorsun
amin hannem cim ben de aynı durumdaym
hiç keyfim yok ne zamandır şöyle iştahlı iştahlı bişeyler yapayım ama tık yok bende
bizim bu durumda olmamız normal artık malum hormonlardan dolayı
hannemcim ben cıkıyorum misafir gelecekmiş biraz hazırlık yapayım gelirim yine
hımm sen bilirsin o zaman canım
amniyos sıvısınn azalma ihtimali bu haftalarda daha çok olurmuş zaten bolbol su içmek gerekiyormuş
suyu az mı içmiştin
kızlar ya bi kaç gündür hiç keyfim yok bunu söylerkende rabbime sığınıyorum.yani elhamdülillah ne sıkıntılı olanlar var ama.belim ağrıyo bacağım ağrıyo tadım yok moralim yok oturup kalkamıyom yatamıyom evden dışarı çıkamıyom işlerimi yapamıyom sağolsun kayınvalidem yaardım ediyo yemeğe temizliğe hatta o yapıyo ama moral en önemlisi sanırım.
Rabbimm sen bizi tez vakit feraha çıkart.inşirah ferahlığı ver
bu arada nst beni öldürmüştü bat sen ne yaptın belim kopmuştu ağladım valla.sırt üstü yatamadığım için.bu aralar en küçük bi acı canımı çok yakıyo korkuyorum.strese girmek istemiyorum.30dk durdum
ben ara ara bakıyrm bat cım
akşam misafirim var yemek hazırlıgı yapıyorum da
demek su içmekle lakası yok bu sıvının
sen hazırlan artık hastane cantası hazırlmaya:)